BEZOBRAZNI MIKELI: Iz Dortmunda grme da je holandski sudija krivac što ih je Čelsi eliminisao iz Lige šampiona

Z. Ćorović

08. 03. 2023. u 20:10

KONTROVERZNI, i to dupli VAR penal, došao je glave Dortmundu a pomogao Čelsiju da ostvari pobedu koja ga je odvela u četvrtinu finala Lige šampiona (2:0, 0:1). "Milioneri" kipte od besa i optužuju sudiju Danija Mikelija da ih je žestoko oštetio u toj situaciji.

БЕЗОБРАЗНИ МИКЕЛИ: Из Дортмунда грме да је холандски судија кривац што их је Челси елиминисао из Лиге шампиона

FOTO: Tanjug/AP

Bio je to jedan od onih penala koji zagorčaju gledanje utakmice svim navijačima. Lopta je napucala u ruku igrača Dortmunda Volfa, Mikeli je bio blizu i nije pokazao na belu tačku, dok ga nizu pozvali iz VAR sobe. Predomislio se kada je opet pogledao snimak, ali su nove peripetije usledile kada je Haverc pogodio stativu iz penala. Holandski arbitar je ponovio jedanaesterac jer ne nekoliko igrača obe ekipe utrčalo u šesnaestarac pre šuta. Napadač Čelsija je iz drugog pokuššaja pogodio i tim pogotkom je doneo prolaz "plavcima".

- Sudija je kriv za naš poraz, nema tu šta da se priča. Svi su videli šta je uradio. Naravno, ko god iskreno želi da vidi. Ne razumem zašto je ponovio penal s obzirom na to da je prilikom njegovog izvođenja u našem kaznenom prostoru bilo nekoliko igrača Čelsija. Sve vreme je bio bezobrazan prema nama. Makeli je imao pogrešan odnos prema nama tokom cele utakmice, nismo zaslužili ovakav opraštaj od Lige šampiona - rekao je vezista Dortmunda Emre Džan.

Uz konstataciju da je Dortmund drastično oštećen, nemački mediji su dosolili sudiji Mikeliju da je poznat po tome da često pravi kikseve na važnim utakmicama, uz podsećanje da Portugalcu Kristijanu Ronaldu nije priznao čist gol protiv Srbije u Beogradu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice