POMRAČENJE UMA: Hrvat dobio crveni karton, a ono što je posle uradio nije viđeno na fudbalskim terenima (VIDEO)

Novosti online

04. 03. 2023. u 10:22

Ante Erceg, hrvatski fudbaler, dobio je drugi žuti, zatim i crveni karton u 90. minutu okršaja Istre i Rijeke (0:2), ali se očekuje da kazna bude mnogo, mnogo veća.

ПОМРАЧЕЊЕ УМА: Хрват добио црвени картон, а оно што је после урадио није виђено на фудбалским теренима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Erceg je doživeo potpuno pomračenje uma, pa je u besu zbog crvenog kartona oteo sudiji Jakovu Titliću iz ruke papirić na kome piše opomene bacio ga na zemlju i izgazio. Zatim ga je podigao i pocepao na komadiće.

Nastavio je ka klupi, skinu dres u bacio ga na zemlju. Počeo je da divlja blizu klupe, a jedva su ga smirili ljudi iz kluba.

Šta je sve rekao u tom trenutku najbolje govori izjava hrvatskog arbitra posle meča.

- Nakon što mu je dodeljen drugi žuti karton, i zatim crveni, igrač je oteo sudiji iz ruke papirić za pisanje i vređao rečima: ‘Je*** vam majku sto puta lopovsku’. Nakon toga skida dres, baca ga na pod i nastavlja vređanje sudije prilikom izlaska sa terena. Nakon utakmice je prišao sudiji i vređao ga rečima: ‘Je*** vam mater lopovsku’, ali i drugim pogrdnim izrazima“, navodi se u izveštaju arbitra.

Očekuje se da Erceg bude suspendovan na dva ili tri susreta, a najviša kazna bi mogla da bude devet mečeva pauze ili suspenzija od pet meseci.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!