NOVA PROMENA TRENERA U SUPERLIGI: Još četvorica odlevaju

S. R.

26. 02. 2023. u 21:50

NASTAVLjA se "seča" trenera u Superligi Srbije. Druga prolećna promena, a ukupno 19. od starta sezone 2022/2023. došla u redovima Vojvodine, jednog od pet timova koji do sada nisu smenjivali šefove struke. Na klupi novosadske "stare dame", umesto Milana Rastavca do kraja sezone trebalo bi da sedi Radoslav Batak.

НОВА ПРОМЕНА ТРЕНЕРА У СУПЕРЛИГИ: Још четворица одлевају

FKV

Kako je krenulo na kraju će svaki tim u našem elitnom rangu promeniti stručnjaka, jer je sada knjiga spala na četiri slova. Jedini "preživeli" u ovoj godini su: Žarko Lazetić (TSC), Dušan Kerkez (Čukarički), Dejan Joksimović (Radnički Kragujevac) i Dragiša Žunić (Mladost iz Lučana). 

Najduži u kontinuitetu sa radom je upravo kormilar tima iz Bačke Topole sa godinu dana i tri meseca rada u klubu. Međutim, vrlo lako bi moglo da se desi da napusti sigurnu luku, ukoliko stigne eventualni poziv Partizana, pošto se crno-beli nalaze u poteri za novim šefom struke. 

Pod mogućim pritiskom u doglednom periodu mogli bi vrlo lako da se nađu i Žunić i Joksimović. Posebno, jer u drugom delu sezone, ni Mladosti, ni Kragujevčanima ne ide najbolje. Lučanci ne znaju za trijumf na proleće, jer u dosadašnja četiri kola imaju po dva poraza i remija. Radnički ima dva poraza, uz remi, a danas ih očekuje okršaj u Humskoj. Tako da ne bi začudilo ukoliko bi se vrteška uskoro zavrtela i u ova dva tima. 

Možda najsigurniji od svih deluje posao Kerkeza u Čukaričkom. Trenutno su četvrti na tabeli sa dva boda manje od TSC, a doživljen je samo jedan neuspeh otkako se zakotrljala lopta na superligaškim terenima u drugom delu, i to od Crvene zvezde (0:3). 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024