"KRALJ" RUŠI SVE IZ MINUSA: Real nema briga kada rival povede u LŠ

Novosti online

22. 02. 2023. u 16:30

NAVIJAČI Liveprula, dobrodošli u klub "žrtava" Real Madrida! Tople pozdrave šalju fanovi PSŽ, Čelsija i Mančester sitija! Pristalice pomenuta tri evropska velikana, prošle godine su iskusili to mračno iskustvo igranja nok-aut mečeva protiv "kraljevskog" kluba. Ni njima, kao ni "redsima" brojna vođstva u sudarima sa Madriđanima nisu pomogla. Jednostavno, četa Karla Ančelotija je kao mačka sa devet života i kada god se u elitnom takmičenju nađu u škripcu, Real se vrati i kao utvara progoni rivale.

КРАЉ РУШИ СВЕ ИЗ МИНУСА: Реал нема брига када ривал поведе у ЛШ

FOTO: Tanjug

O tome najbolje svedoči podatak da je "kralj" u prethodna četiri nok-aut dvomeča u Ligi šampiona pet puta kretao iz "minusa", jedan meč su izgubili, dok su samo protiv Čelsija u revanšu u četvrtini finala poveli. I sve su na kraju prošli.

Naravno, tu je i prošlogodišnje finale u kojem su savladali Liverpul "minimalcem" (1:0), ali kada pričamo o eliminacionim sudarima u LŠ, ovoj generaciji "blankosa", nema premca. Od Sitija su gubili sve do 90. minuta, pa je Rodrigo sa dva ekspresna gola poveo Madriđane ka produžetku, dok je Benzema kasnio "čekirao" kartu za finale.

Tračak nade, imali su i navijači Čelsija, ali su ih brzo ugasili Modrić i društvo. Ništa bolje se nije proveo ni čuveni Liverpulov "kop" koji je u utorak na "Enfildu" u 15. minutu proživljavao ekstazu posle vođstva od 2:0. Nepunih sat vremena kasnije, euforiju je zamenila neverica, Real je vodio 5:2 i privodio meč kraju za miran revanš 15. marta.

- Nije gotovo, prvi meč je prošao dobro, ali moramo da budemo svesni da ćemo i u revanšu morati da patimo i da se borimo - istakao je Ančeloti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a