"NE MOGU VIŠE OVO DA IZDRŽIM" Bivši reprezentativac otkrio razlog za okončanje karijere

Novosti online

22. 02. 2023. u 12:18

BIVŠI reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana Ivan Obradović objavio je kraj profesionalne karijere.

НЕ МОГУ ВИШЕ ОВО ДА ИЗДРЖИМ Бивши репрезентативац открио разлог за окончање каријере

Foto: Profimedia

On je tu odluku potvrdio u podkastu "Alesto".

- Mogu svima da kažem da sam završio fudbalsku karijeru, okrećem se novim stvarima. Došao je kraj, mislim da je bilo dosta od mene, uživao sam i idemo u neke nove pobede. Pomislio sam – dovoljno je. Bilo je svega, bilo je jako turbulentno, ljudi koji me znaju i prate znaju kako je moja karijera išla. Mnogo je tu bilo i povreda i to je sve uticalo da u septembru, oktobru okrenem svog agenta i kažem mu da je gotovo. Nemoj više da mi tražiš klub, ne mogu ovo više da izdržim. Hoću da vodim neki miran, normalan život, a svaki dan da se budim sa nekim bolovima ne mogu, sve ima svoju granicu. Tog momenta je sve stalo, okrenuo sam se drugim stvarima, fokusirao sam se na porodicu. Veruj mi, sloboda. Uživam - rekao je Obradović. 

Karijeru je počeo u Partizanu, a u dresu crno-belih se probio do reprezentacije Srbije. Kasnije je prešao u Saragosu gde je proveo četiri sezone, a potom u Mehelenu da bi stigao do Anderlehta, gde je takođe proveo četiri godine. Potom je zaigrao u Legiji iz Varšave, da bi prethodne dve sezone proveo u dresu Partizana. 

Za državni sastav je odigrao 27 mečeva i postigao jedan gol, u pobedi Srbije nad Austrijom 3:1 u Beču, u okviru kvalifikacija za Mundijal 2010. godine.

BONUS VIDEO - Trening fudbalske reprezentacije Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)