PIKSI I SRBIJA NA MUKAMA! Juče Mitrović, danas "stub" odbrane: Nema kraja malerima "orlova"

Novosti online

19. 02. 2023. u 16:25

NEMA kraja malerima za Srbiju...

ПИКСИ И СРБИЈА НА МУКАМА! Јуче Митровић, данас стуб одбране: Нема краја малерима орлова

FOTO: M. Vukadinović

Povrede su mučile selektora Dragan Stojkovića Piksija i uoči, ali i na Mundijalu u Kataru, a sve se nastavlja i nakon zimske pauze.

Juče, Aleksandar Mitrović, opterećen višemesečnim igranjem sa bolovima skočnog zgloba i pod opterećenjem povrede koju već dugo vuče, nije započeo meč ni na klupi za rezerve svog Fulama.

Dok ostaje bojazan šta će biti sa herojem nacije, stižu loše vesti i iz Serije A. Naime, Nikola Milenković, stub odbrane naše nacionalne selekcije, doživeo je povredu tokom meča Fiorentine i Empolija.

Foto: Profimedia

Srpski defanzivac je u 40. minutu nakon jednog vazdušnog duela sa protivničkim igrače, Kaputom, sa bolnom grimasom na licu napustio kultni "Artemio Franki".

U Firenci se nadaju da njihov "komandant" odbrane nije doživeo težu povredu, a u narednih nekoliko sati igrač će biti podvrgnut instrumentalnim testovima.

Nema sumnje da će selektor Dragan Stojković Piksi budnim okom pratiti vesti sa "čizme" o momku u koga ima potpuno poverenje.

BONUS VIDEO: Grupi partizanovaca zabranili ulazak u Moldaviju jer su Srbi?!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini