U NAPRETKU KONAČNO ODLUČILI: Stiže novi trener

Novosti online

21. 02. 2023. u 17:30

NI Radoslav Batak, a ni Milorad Kosanović, Sa obojicom fudbalski trenera je klub iz Kruševca vodio pregovore ovih dana o preuzimanju kormila posrnulog superligaša. Ostavku je na mesto šefa struke odmah posle poraza od Novog Pazara podneo Dušan Đorđević, an užarenu klupu "čarapana" će na kraju da sedne - Dragan Perišić.

У НАПРЕТКУ КОНАЧНО ОДЛУЧИЛИ: Стиже нови тренер

Profimedia

Ovaj 43-godišenji je do sada  radio u Sinđeliću, pirotskom i sremskomitrovačkom Radničkom, Železničaru iz Pančeva i Radniku iz Surdulice.

Iza sebe ima i bogatu igračku karijeru, na domaćoj i inostranoj sceni u Rumuniji i Ukrajini. Pred naslednikom Dušana Đorđevića je teška misija da obezbedi opstanak sa popularnim “čarapanima” koji na poslednjih osam mečeva nisu pobedili u Superligi Srbije. Poslednja četiri meca nisu uspeli da postignu pogodak.

Perišić će debi na klupi Napretka imati u četvrtak na stadionu pod Bagdalom, kada u goste dolazi Radnički iz Niša.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024