I TO JE MOGUĆE: PSŽ daje 100 miliona evra za tragičara Svetskog prvenstva u Kataru

Z. Ćorović

20. 02. 2023. u 20:12

"SVECI" nišane tragičara Mundijala u Kataru. Pari Sen Žermen planira da sledećeg leta dovede Randala Kolo Muanija (24), napadača francuske reprezentacije koji je propustio zicer protiv Argentine u finišu finala SP u Kataru, kod rezultata 2:2. Izašao je oči u oči sa Emilijanom Martinezom, ali ga je golman "gaučosa" sjajno pročitao.

И ТО ЈЕ МОГУЋЕ: ПСЖ даје 100 милиона евра за трагичара Светског првенства у Катару

FOTO: AP/Tanjug

PSŽ, po običaju neće štedeti, pa je spreman da plati 100 miliona evra Ajntrahtu za ovaj transfer. Muani je prošlog leta stigao u Frankfurt bez odštete, jer mu je istekao ugovor s Nantom. U Ajntrahtu se razigrao, na 30 utakmica je dao 15 golova uz 14 asistencija.

Na Svetskom prvenstvu je odigrao tri utakmice za "trikolore" i dao jedan gol protiv Maroka u polufinalu. U finalu je mogao da postane heroj nacije da je postigao gol, odmah zatim je u penal seriji Argentina bila bolja i osvojila "Boginju".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PARTIZAN SE OGLASIO O POVREĐENIM IGRAČIMA: Evo kakvo je stanje sa Jovanovićem i Saldanjom