BAJERN VEĆ ISPLANIRAO LETNJE POJAČANJE: Nagelsman bacio oko na fudbalera Reala

Novosti online

20. 02. 2023. u 15:12

TRENER Bajerna Julijan Nagelsman zainteresovan je za fudbalera Reala i povremenog španskog reprezentativca Danija Sebaljosa, prenose španski mediji.

БАЈЕРН ВЕЋ ИСПЛАНИРАО  ЛЕТЊЕ ПОЈАЧАЊЕ: Нагелсман бацио око на фудбалера Реала

Foto: EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Sebaljos (26) ima ugovor sa Realom do kraja sezone, a u Bajern bi, u slučaju da se ne dogovori sa madridskim klubom u vezi s produženjem ugovora, prešao bez obeštećenja.

Fudbaler Reala je u januaru bio jedan od najboljih igrača na mečevima Kupa kralja i La lige, a navijači madridskog kluba su mu skandirali ime sa tribina na svakoj utakmici.

Španski "Relevo" tvrdi da Nagelsman želi da Sebaljos naredne sezone igra za Bajern, ali je španskom fudbaleru prioritet produženje saradnje sa Realom. Sebaljos je u Real stigao 2017. godine iz Betisa, a od 2019. do 2021. bio je na pozajmici u Arsenalu. Za Real je odigrao 99 utakmica i postigao šest golova.

On je prošao sve omladinske selekcije Španije, a za prvi tim "crvene furije" poslednji put je igrao 2020. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna