FUDBALSKA "BOMBA"! Nejmar napušta Pari Sen Žermen zbog "poziva koji se ne odbija" iz Premijer lige?

Novosti online

16. 02. 2023. u 16:22

NE ide PSŽ-u najbolje u poslednje vreme. Rezultati su daleko ispod očekivanih, a takođe atmosfera u ekipi nije ni blizu onakve kakva bi trebala da bude. Te probleme u redovima "svetaca" će pokušati da iskoristi Čelsi.

ФУДБАЛСКА БОМБА! Нејмар напушта Пари Сен Жермен због позива који се не одбија из Премијер лиге?

FOTO: AP

Naime, kako prenosi "ESPN" uprava "plavaca" želi da dovede Nejmara. Brazilac je u posle poraza šampiona Francuske od Monaka (3:1) u Ligi 1 ušao u sukob sa pojedinim igračima, kao i sportskim direktorom Luisom Kamposom.

Kako se navodi predsednik PSŽ-a Naser al Kelaifi i prvi čovek Čelsija Tod Boli održali su tajni sastanak gde su razgovarali o potencijalnom prelasku bivšeg igrača Barselone na "Stamford Bridž".

Podsetimo, Nejmar je član francuskog velikana od 2017. godine, u koji je prešao iz redova Katalonaca za obeštećenje od 222 miliona evra.

Da nešto ne štima u ekipi sa "Parka Prinčeva" pokazuje serija od tri poraza - Marselj (2:1), Monako (3:1) i Bajern (1:0).

BONUS VIDEO: Grupi partizanovaca zabranili ulazak u Moldaviju jer su Srbi?!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)