DUŠAN VLAHOVIĆ - RASPRŠENI SNOVI: Karlo Anćeloti stavio tačku na sve! Karim Benzema koči spektakularan transfer Srbina

Novosti online

16. 02. 2023. u 15:55

PRETHODNIH dana, pa i nedelja, kuljale su priče svetskih medija kako će Dušan Vlahović napustiti Juventus, a da će njegova nova destancija biti Real iz Madrid. Ipak, strateg kraljevskog kluba, iskusni Karlo Anćeloti, sada je dao izjavu koja bi mogla da stavi tačku na celu priču.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ - РАСПРШЕНИ СНОВИ: Карло Анћелоти ставио тачку на све! Карим Бензема кочи спектакуларан трансфер Србина

Tanjug/AP

U finišu januarskog prelaznog roka pojavile su se nagađanja da Real Madrid prati Vlahovića i da želi da dovede srpskog napadača već ove zime, ali na kraju od toga nije bilo ništa, jer nikakva zvanična ponuda nije stigla na adresu torinskog velikana.

Međutim, priče o tome da će Vlahović putem velelpnog Santjago Bernabeua, su se nastavile i nakon toga, a pre nekoliko dana ugledna španska Marka objavila je da će ovaj napadač sigurno biti među glavnim metama na leto.

Jasno je da je Real Madridu potreban još jedna pravi napadač jer na raspolaganju trenutno imaju samo Karima Benzemu, ali u mečevima u kojima Francuz nije igrao najbolje se videlo koliko im fali još jedan napadač.

Foto: Profimedia

Sigurno je da će Real Madrid pokušati dovesti još nekog napadača koji bi trebao biti zamena za Benzemu i španski mediji su objavili da bi to mogli biti Vlahović ili Rišarlison.

Takođe, objavljeno je i da sam Vlahović sanja o tome da jednog dana zaigra u dresu "kraljevskog kluba" i da je navodno svog agentu poručio da je odlazak u Real Madrid prioritet ukoliko postoji bilo kakav interes španskog giganta.

Ipak, mediji "na čizmi" su uspeli da dođu do Karla Anćelotija i da ga pitaju da li će Real Madrid dovesti napadača koji bi mogao biti prava konkurencija Benzemi, ili eventualno imati prednost ispred njega. Ipak, iskusni stručnjak je kratko i jasno poručio da se to neće desiti.

- To što pišu da je Real Madridu potrebna nova devetka je samo mišljenje novinara. Imamo Karima koji doduše više nije tako mlad, ali biće sigurno sa nama i iduće sezone i tu je sve jasno. Ne razmišljamo o pojačanjima, a posebno nam ne treba napadač kada imamo Benzemu koji je najbolji na svetu - rekao je Anćeloti.

Čini se da će Vlahovićev transfer u letnjem prelaznom roku u Real Madrid biti skoro pa nemoguća misija jer ni Juventus nije baš raspoložen da proda talentovanog golgetera.

Real traži napadača koji će pristati da bude rezerva Benzemi i jasno je da bi Vlahović teško to prihvatio. Navodno, Vlahovićev odlazak u Real Madrid biće izvestan tek kada Benzema više ne bude deo tog kluba.

Takođe, odmah su se pojavile špekulacije da sve to želi iskoristiti Manchester United koji Vlahovića prati već neko vrijeme i navodno Crveni đavoli će pokušati na ljeto da ga dovedu na Old Trafford.

Dušan Vlahović ponovo u formi

Od gradskog derbija, odigranog 15. oktobra 2022, Vlahović do pretprošlog vikenda nije dao gol za Juve. Tada je postigao pobednosni, za "minimalac" protiv Torina, a onda je odigrao još samo dva meča do Mundijala, ostvarivši asistenciju u porazu od Benfike u Ligi šampiona (4:3).

Sa povredom i pet propuštenih utakmica Serije A otputovao je na Svetsko prvenstvo, a tamo zatresao mrežu Švajcarske, u porazu (2:3) kojim su "orlovi" ispali sa najveće fudbalske smotre.

Osam prvenstvenih utakmica zatim nije igrao u Italiji, pa dobijao šansu "po malo" - najpre 26 minuta u porazu grogirane "stare dame" od Monce (0:2), pa 62 minuta u pobedi nad Laciom (1:0), a onda je na red došao utorak, 7. februar 2023.

Nakon što je prošlo 115 dana od Srbinovog poslednjeg prvenstvenog pogotka, na gostovanju 16-plasiranoj Salernitani Juventus je poveo u 25. minutu i to jer je Dušan Vlahović dao gol. I to iz penala, a onda i još jedan.

I u sledećoj, vrlo burnoj utakmici, Vlahović je zatresao mrežu, i to Fiorentininu, ali je "za milimetar" bio u nedozvoljenoj poziciji pa je taj pogodak, kao i asistencija Filipa Kostića, ponišen na VAR intervenciju.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)