ANČELOTI O MODRIĆU: Jednom rečenicom otkrio Lukinu budućnost u klubu

Novosti online

16. 02. 2023. u 09:43

Modrić je u jučerašnjoj pobedi Reala nad Elčeom (4:0) postigao pogoadak, a kasnije na konferenciji za medije Ančeloti je pričao o statusu legendarnog veziste.

АНЧЕЛОТИ О МОДРИЋУ: Једном реченицом открио Лукину будућност у клубу

Tanjug/AP

Ančeloti je Luku Modrića uveo u igru u 68. minutu umesto Danija Sebaljosa, a kapiten Hrvatske mu se odužio prelepim golom za 4:0 u 80. minutu meča. Modrić je primio odbijenu loptu na vrhu šesnaesterca i onda neobranjivim udarcem pogodio suprotno rašlje za šesti gol ove sezone.

Nakon što je Modrić impresivno izjednačio svoj golgeterski rekord u Realu, bio je glavna tema na konferenciji za medije Karla Ančelotija. Posebno jer je Modrić zbog slabijih igara nakon povratka sa SP-a postao upitan za produžetak saradnje sa klubom. Tačnije, spekulisalo se da Real neće ponuditi novi ugovor veteranu kojem aktualni završava za četiri meseca. 

Modrić nije igrao od početka?

- Moram da dam odmor igračima poput Luke i Čuamenija, koji su u zadnje vreme igrali češće.

Modrić se pokazao jako korisnim i kao rezerva?

- I on i Kros mogu i žele da pomognu sa klupe. Ne mogu sve utakmice da počnem sa istih 11 igrača. Kros je kao rezerva postigao pogodatak protiv Atletika, a sada i Luka protiv Elčea.

Kakav je Modrićev status u klubu?

- Luka Modrić? On je nedodirljiv. Za mene i sve ostale u klubu. Opet se vraća u svoju najbolju formu. - zaključio je italijanski stručnjak.

BONUS VIDEO: GROBARSKA EUFORIJA U NIŠU: Igrači i navijači proslavili plasman u polufinale Kupa Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!