BISER PARTIZANA NA ČAIRU: Pavlović: "Hvala Lalatoviću na poverenju! Odabrao sam Radnički ispred Evrope"

Novosti online

09. 02. 2023. u 14:26

PRED smiraj zimskog prelaznog roka Radnički je uspeo da obezbedi veliko pojačanje, dres niškog tima obući će Lazar Pavlović.

БИСЕР ПАРТИЗАНА НА ЧАИРУ: Павловић: Хвала Лалатовићу на поверењу! Одабрао сам Раднички испред Европе

FOTO: M. Vukadinović

Pavlović je izuzetno talentovani ofanzivni vezni igrač – „plejmejker“, reprezentativac Srbije. Dres sa državnim grbom nosio je u svim mlađim kategorijama, a aktuelni je mladi reprezentativac naše države za igrače do 21 godine.

Kako se radi o igraču rođenom 2001. godine, Radnički će u konkurenciji imati još jednog bonus igrača za sastav. Pavlović je ponikao u Partizanu, gde je najpre nastupao u mlađim selekcijama.

Za prvi tim crno-belih debitovao je još u sezoni 2018/19. i zabeležio 64 nastupa u takmičarskim mečevima. Prošlog leta je usledio transfer u kiparski AEL Limasol. Krase ga izuzetan pregled igre i kreativnost, precizna dodavanja i asistencije, ali i odlična završnica.

Odmah po dolasku u klub, Pavlović je izneo prve impresije:

- Pre svega dugujem veliku zahvalnost upravi Radničkog i treneru Lalatoviću za poverenje koje su mi ukazali i rešenost da me dovedu u klub. Uzvratiću im svojim maksimalnim angažovanjem na svakom treningu i na utakmicama. O ljudima koji vode ovaj klub, zaposlenima, trenerima i saigračima čuo sam sve najlepše, puno toga mi je preneo i moj nekadašnji saigrač i vršnjak Nikola Štulić. I pored nekoliko ponuda iz Evrope, rešio sam da izaberem Radnički jer se pokazalo da je ovo odlična sredina za puno afirmisanje mladih i talentovanih igrača. Već danas treniram sa ekipom i jedva čekam da se uklopim u tim i zaigram.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)