MITROVIĆ IZVREĐAN OD STRANE NAVIJAČA SANDERLENDA PA IM ODGOVORIO: "Uživao sam u atmosferi, ja sam DŽordi, znam da me ne volite"

Novosti online

09. 02. 2023. u 12:52

FULAM našeg Aleksandra Mitrovića plasirao se u osminu finala FA kupa pošto je u ponovljenoj utakmici četvrte runde sa 3:2 savladao Sanderlend u gostima.

МИТРОВИЋ ИЗВРЕЂАН ОД СТРАНЕ НАВИЈАЧА САНДЕРЛЕНДА ПА ИМ ОДГОВОРИО: Уживао сам у атмосфери, ја сам Џорди, знам да ме не волите

FOTO> Tanjug/AP

Srpski golgeter je utakmicu započeo sa klupe, možda je menadžer Markos Silva želeo da ga zaštiti od domaćih navijača, pošto je Mitar nekada igrao za Njukasl, a poznato je da se  zbog lokalnog rivalstva "svrake" i "crne mačke" ne podnose.

Ušao je Srbin na početku drugog poluvremena i odmah se potvrdilo da će ga navijači staviti na zub. Ali njemu je samo 13 minuta bilo potrebno da asistira Pereiri za drugi gol kotidžersa i tako značajno doprinese pobedi.

- Svidela mi se atmosfera, ipak sam ja Džordi (nadimak za stanovnike Njukasla i okoline pr. nov.) i zanao sam i ranije da me ne vole ovde. Bila je dobra atmosfera, siguran sam da su i navijači Njukasla bili srećni - zaključio je Mitrović.

Fulam će u petoj rundi FA kupa ugostiti Lids junajted. Kotidžersi nikada nisu osvojili najstarije klupsko takmičenje na svetu, a najveći uspeh im je finale 1975. 

BONUS VIDEO - Petrić posle Kruševca

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!