"NIKO NIKAD KAO ĆIRO" Selektor Hrvatske večno zahvalan treneru svih trenera za priliku koju mu je ukazao

Tanjug

08. 02. 2023. u 19:35

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić izjavio je danas da mu je Miroslav Blažević dao šansu da postane trener.

НИКО НИКАД КАО ЋИРО Селектор Хрватске вечно захвалан тренеру свих тренера за прилику коју му је указао

Foto: FSS

Blažević je preminuo jutros nakon duge i teške bolesti, a tokom trenerske karijere najveće uspehe ostvario je sa Dinamom iz Zagreba (prvak Jugoslavije 1982. godine) i sa reprezentacijom Hrvatske (bronza na Svetskom prvenstvu 1998.).

- Znao sam čitavu situaciju, znao sam da ide svom kraju. Borio se, imam puno lepih uspomena, puno toga sam prošao sa njim, on je moj fudbalski učitelj, mentor, fudbalski otac i čovek koji me puno zadužio, teško mi je ovo palo. Imao je šarma, energije. Bio je toliko pozitivan, svi su želeli da čuju njegove izjave, poseban je, najveći od svih nas, niko ga nikad neće dostići. Uvek je bio moja podrška i govorio da radim dobro, da on može samo da mi pomogne. I zaista on je bio jedan od onih koji su me usmerili, dao mi je šansu da budem trener - izjavio je Dalić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)