"BOLJE DA NISMO NI IGRALI DANAS": Gordan Petrić razočaran onime što je dočekalo Partizan u Kruševcu

Novosti online

05. 02. 2023. u 16:42

TEŽAK teren i loši uslovi za igru onemogućili su fudbalere Napretka i Partizana da prikažu dobru igru, ali u takvoj situaciji za nijansu bolje snašli su se beogradski crno-beli. Akcenat na stanje terena, nakon meča, stavio je i Gordan Petrić, trener parnog valjka.

БОЉЕ ДА НИСМО НИ ИГРАЛИ ДАНАС: Гордан Петрић разочаран ониме што је дочекало Партизан у Крушевцу

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Ono čega se Petrić najviše i pribojavao uoči gostovanja u Kruševcu i dočekalo je crno-bele pod Bagdalom. Zato je i najavio da danas ne očekuje lep fudbal, a tako je zaista i bilo. 

Crno-bele dočekali su katastrofalni uslovi. Teren je bio potpuno zaleđen, i sam pogled na travnatu površinu govorio je da će biti jako teško danas parnom valjku. U ovakvim uslovima, timu od koga se očekuje da dominira u posedu, bilo je neuporedivo teže da iskoristi nadmoć u tehničkom aspektu.

- Žao mi je ovih momaka što su igrali danas po ovom terenu. Četiri glave su pukle danas. Ne kažem da ne bi da je bio normalan teren... Nismo danas trebali da igramo. Svaka čast i igračima i navijačima koji su došli. Mi smo odradili posao na najbolji mogući način, ali moglo je da ode i na drugu stranu - zaključio je strateg Partizana pred kamerama Arene sport nakon meča Napredak - Partizan.

BONUS VIDEO: BEZ UZBUĐENjA: Pogledajte najbolje iz prvog poluvremena utakmice Napredak-Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere