NE MOGU DA GA OTERAJU IZ KLUBA: Navijači Mančester junajteda dobili neprijatnu vest poslednjeg dana prelaznog roka

Novosti online

31. 01. 2023. u 19:20

POSLEDNjEG dana prelaznog roka navijači slavnog Mančester junajteda dobili su neprijatnu vest. Sve je bilo spremno da jedan od najismevanijih fudbalera današnjice - Hari Megvajer napusti "Old traford", međutim, izgleda da je nemoguće ubediti ovog čoveka da je njegovo vreme u dresu engleskog giganta isteklo.

НЕ МОГУ ДА ГА ОТЕРАЈУ ИЗ КЛУБА: Навијачи Манчестер јунајтеда добили непријатну вест последњег дана прелазног рока

FOTO: EPA

Fudbaler Mančester junajteda i engleski reprezentativac Hari Megvajer ostaće najmanje do kraja sezone u klubu sa "Old traforda", prenose britanski mediji.

Menadžer tima, Erik ten Hag i navijači engleskog kluba su nezadovoljni igrama Megvajera, koji je navodno imao nekoliko ponuda da napusti engleski klub već u zimskom prelaznom roku. 

FOTO: AP/Tanjug

Međutim, Megvajer je posle razgovora sa rukovodstvom "crvenih đavola" odlučio da ostane u klubu najmanje do kraja juna ove godine.

Megvajer (29) je u Mančester stigao iz Lestera 2019. godine za 70 miliona funti, a pre toga je igrao za Vigan, Hal i Šefild junajted. Međutim, on nije ispunio očekivanja čelnika kluba, a odigrao je 160 mečeva i postigao je sedam golova za "crvene đavole".

Megvajer je ove sezone odigrao 16 utakmica za Mančester junajted u svim takmičenjima. O tome da se radi o jednoj od najvećih kiksara u modernoj fudbalskoj istoriji, govori i kompilacija njegovih grešaka, koje su često skupo koštale njegov klub.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

DUVAN: Neprijatelj zdravlja, životne sredine i ekonomije