POSLE TOLIKO GODINA... Ovako sada izgleda Marko Jarić, legendarni košarkaš za kojim su uzdisale mnoge, pa i Adrijana Lima (FOTO)

Novosti online

26. 01. 2023. u 18:50

Fudbalska reprezentacija Srbije je u Los Anđelesu odigrala prijateljsku utakmicu protiv selekcije SAD, a tom meču prisustovao je i naš proslavljeni košarkaški reprezentativac Marko Jarić.

ПОСЛЕ ТОЛИКО ГОДИНА... Овако сада изгледа Марко Јарић, легендарни кошаркаш за којим су уздисале многе, па и Адријана Лима (ФОТО)

FOTO: FSS

Selektor Dragan Stojković "Piksi" i direktor naših fudbalskih selekcija, Stevan Stojanović, srdačno su se pozdravili sa Jarićem, koji je potom sa nekoliko stotina srpskih iseljenika bodrio "orlove".

Marko Jarić, koji sada ima 44 godine, nije se u poslednje vreme pojavljivao u našoj javnosti, a evo i kako trenutno izgleda:

FOTO: FSS

Marko Jarić - biografija

Jarić je rođen 12. oktobra 1978. godine u Beogradu.

Profesionalnu karijeru je započeo kao bek-šuter u grčkom Peristeriju, a u to vreme je dobio i grčko državljanstvo (pod imenom Marko Lacis, pod kojim je i nastupao u grčkim nadmetanjima).

Prešao je posle dve godine, 1998, u Fortitudo iz Bolonje, a potom, ponovo posle dve sezone, u lokalnog rivala, Virtus, s kojim je osvojio Evroligu.

Od 2022. do 2009. igrao je u NBA ligi, i to za Los Anđeles Kliperse i Minesotu po tri godine, a za Memfis jednu sezonu.

Vratio se potom u Evropu, gde je karijeru počeo da privodi u Realu iz Madrida, a zvanično je okončao u Montepaskiju iz Sijene.

Sa reprezentacijom naše zemlje, tada SR Jugoslavije, bio je svetski prvak kao član čuvene generacije koja je osvojila Mundobasket u Indijanapolisu 2002. godine.

Leto pre toga je osvojio i Evrobasket, održan u Turskoj.

Marko Jarić i Adrijana Lima

U junu 2008. se verio sa brazilskim supermodelom Adrijanom Limom.

Njih dvoje su se venčali u Vajomnigu 2009, dobili su u braku dve ćerke, a 2014. su najavili da će se rastaviti. Razvod je okončan u martu 2016. 

Kad Amerikanci i Srbi igraju fudbal...

Podsetimo, reprezentacija Srbije, za koju su igrali fudbaleri iz Superlige, pojačani uz naš trio koji nastupa u MLS ligi, pobedila je Sjedinjene Američke države rezultatom 2:1, i to posle preokreta.

Najzanimljivije detalje sa ove utakmice možete da pogledate u snimku koji je pred vama:

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)