TUGA, ITALIJA PLAČE: Preminuo bivši fudbaler i trener Milana (48)

Novosti online

25. 01. 2023. u 20:40

BIVŠI fudbaler Milana, Patrisio Bilio, preminuo je iznenada u 48. godini tokom igranja padela, kada je dobio srčani udar.

ТУГА, ИТАЛИЈА ПЛАЧЕ: Преминуо бивши фудбалер и тренер Милана (48)

Foto: Arhiva Novosti

Navodi se da je reakcija medicinske službe bila munjevita, međutim Italijan je napustio svet uprkos brojnim pokušajima oživljavanja nakon što mu je pozlilo.

Bilio je prošao mlađe kategorije roso-nera, odakle je i lansiran u fudbalsku orbitu, potom je usledila selidba po domovini, a onda odlazak u Premijer ligu, u Kristal palas 1998. godine.

Narednih pet godina igrao je po Ostrvu, a poslednji klub u Britaniji bio mu je škotski Aberdin, odakle je prešao u Livorno i 2010. godine završio je karijeru u niželigašu Kolijani.

Kada je završio karijeru, radio je kao trener mlađih kategorija Milana, a poslednji zadatak imao je u Kuvajtu gde je radio kao trener na akamediji.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu