ĐOKOVIĆ: "DOLAZIM IZ ZEMLJE RAZORENE RATOM": Ponekad se uštinem da se uverim da je sve ovo istina!

A. I.

25. 01. 2023. u 16:38

NOVAK Đoković je savladao Andreja Rubljeva, lakše nego što se očekivalo, rezultatom 3:0 u setovima. On je po 10. jubilarni put uspeo da se plasira u polufinale grend slema u Melburnu.

ЂОКОВИЋ: ДОЛАЗИМ ИЗ ЗЕМЉЕ РАЗОРЕНЕ РАТОМ: Понекад се уштинем да се уверим да је све ово истина!

Tanjug/AP

Nakon meča Đoković je stao pred kamere "Eurosporta", gde je razgovarao sa Barbarom Šet.

- Mislim da rezultat ne oslikava pravu sliku večerašjeg duela. Imali smo dosta neizvesnih gemova i brejk poena. Uspeo sam dobro da serviram i pronađem dobru igru. Čuvao sam brejkove i uspeo da razbijem njegov servis. Naterao sam ga da igra, bilo je to još jedno dobro izdanje, rekao je Đoković, koji je pritom Barbari Šet doneo buket cveća.

Posebno raduje forma Đokovića u prethodnim mečevima.

-Poslednjih nekolik oduela odigrao sam zaista jako. To je poruka koju želite da pošaljete rivalima. Znam da svi gledaju moje mečeve. Plasirao sam se u polufinale i radujem se tome. Uvek sam izazivan da sanjam velike snove, tako sam odgajan, rekao je Đoković, potom uputio emotivnu poruku članovima porodice:

FOTO: Eurosport/WarnerBros.Discovery

- Zahvalan sam mojim roditeljima i bliskim ljudima u mom životu. Dozvolili su mi da se izražavam na teniskom terenu i da sanjam. Imao sam divlju maštu i nadao se da ću doći do vrha. Kao sedmogodišnjak sanjao sam da mogu da budem broj jedan. Dolazim iz male zemlje razorene ratom, nije bilo mnogo ljudi koji su verovali da će se to desiti. Uvek se toga sećam, gde god da sam. Ponekad moram da se uštinem da bih se uverio da sam danas zaista ovde, rekao je Đoković.

BONUS VIDEO Koreča za Novosti: Važno da je Đoković osetio ljubav navijača u Australiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!