PORTUGAL IMA NOVOG SELEKTORA! Počinje nova era, Santos dobio naslednika

Novosti online

07. 01. 2023. u 15:15

REPREZENTACIJA Portugala je nakon lošeg nastupa na Mundijalu u Kataru odlučila da smeni iskusnog Fernanda Santosa sa mesta selektora, te su krenuli u potragu za novim čovekom koji će voditi njihovu nacionalnu selekciju.

ПОРТУГАЛ ИМА НОВОГ СЕЛЕКТОРА! Почиње нова ера, Сантос добио наследника

FOTO: Tanjug/AP

Govorilo se da je Murinjo najveći favorit da preuzme ovaj posao, ali od toga neće biti ništa, jer "gospodin posebni" ne želi da napusti Romu.

Tanjug/AP

Istovremeno je reprezentaciju Belgije nakon nastupa na Svetskom prvenstvu napustio Roberto Martinez, a ponuda za novi posao mu nije falilo.

Engleski vrlo pouzdani novinar, David Orneštaj, ekskluzivno je doneo informaciju da je Roberto Martinez postigao usmeni dogovor da postane novi selektor momaka sa Iberijskog poluostrva.

- Roberto Martinez usmeno je dogovorio da postane novi selektor Portugala. Nasediće Fernanda Santosa, a imao je mnogo ponuda od reprezentacija i klubova. Sve će biti potpisano do kraja sledeće nedelje - napisao je Orneštajn.

Iako je imao mnogo ponuda, kako od reprezentacija, tako i od klubova, on je odlučio da njegov naredni posao bude na mestu selektora Portugala.

Španski stručak je pre reprezentacije Belgije vodio Svonsi, Vigan i Everton. On će voditi selekciju Portugalije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. Portugalija se nalazi u grupi J sa BiH, Islandom, Luksemburgom, Slovačkom i Lihtenštajnom.

 

BONUS VIDEO:

Питали смо Београђане да ли Драган Стојковић треба да остане селектор?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a