SRPKINJA U NAJJAČOJ LIGI SVETA: Reprezentativka Srbije potpisala za Brajton

Novosti online

07. 01. 2023. u 10:47

Premijer liga je bogatija za još jednu srpkinju.

СРПКИЊА У НАЈЈАЧОЈ ЛИГИ СВЕТА: Репрезентативка Србије потписала за Брајтон

Printksrin/Instagram/Stefanovic_Dejana

Dejana Stefanović je druga srpkinja koja će nastupiti u Premijer ligi. Pre nje se okušala još Jelena Čanković, koja je jesenac potpisala sa Čelsijem ugovor i postala prva srpkinja u najjačoj ligi sveta.

A kako prenosi Mocart sport, Dejana Stefanović postala je nova igračica Brajtona. Ugovor je potpisan na godinu i po dana, a kako je i sama poručila "srećna je i ponosna" što će igrati za taj klub.

Samo lepe reči za srpkinju je imao trener Brajtona Jens Šojer.

- Poznajem je po partijama za reprezentaciju Srbije, igrala je zaista dobro. Ona je snažan vezista, dobra u defanzivnim zadacima, ali isto tako ume dobro i da gradi igru. Dejana je fizički snažna, a to je ono što nam je potrebno u sredini terena - rekao je Šojer za klupski sajt.

Srpska reprezentativka Dejana Stefanović je rođena u Kragujevcu, ali je karijeru gradila u inostranstvu, od francuskoj Albija preko norveških Avaldsnesa i Valerenge. Sa poslednjim klubom je bila prvak Norveške 2020. godine, a osvojila je i dva kupa.

BONUS VIDEO:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)