NE ZNA TAJ RAK KAKAV JE BORAC NASPRAM NJEGA! Pojavio se prvi snimak Pelea iz bolnice - ljubav prema sportu jača i od bolesti (VIDEO)

Novosti online

22. 12. 2022. u 16:34

POZNATO je da legendarni brazilski fudbaler Pele već neko vreme vodi bitku sa rakom debelog creva, a nedavno se njegovo stanje drastično pogoršalo jer je telo prestalo da reaguje na tretmane hemoterapije.

НЕ ЗНА ТАЈ РАК КАКАВ ЈЕ БОРАЦ НАСПРАМ ЊЕГА! Појавио се први снимак Пелеа из болнице - љубав према спорту јача и од болести (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Photojoiner

Pele je završio u bolnici pre dve nedelje i mnogi su se već tada bojali da je izgubio bitku sa ovom opakom bolešću, ali je Brazilac uspeo koliko-toliko da se oporavi.

Nadao se da će biti otpušten iz bolnice i Božić provesti u svom domu sa porodicom, ali se to nažalost neće desiti jer njegovo zdravstveno stanje nije dovoljno dobro da napusti bolnicu.

FOTO: Tanjug/AP

Sinoć se njegova kćerka Keli ponovo oglasila i potvrdila je da će Pele ostati u bolnici jer je rak nažalost napredovao.

Ovaj 82-godišnjak je zbog toga bio primoran da otkaže božićnu zabavu koju je planirao u svom domu i nažalost praznike će dočekati u bolničkom krevetu.

- Naša proslava Božića je otkazana. Odlučili smo tako u dogovoru sa lekarima iz nekoliko razloga. Bilo bi bolje da ostanemo svi zajedno i da verujemo u pomoć koju nam pružaju lekari. Kao i uvek, zahvalni smo vam za ljubav i podršku koju nam pružate ovde u Brazilu i širom sveta. Vaša mu podrška puno znači, znamo da nismo sami. Svima želimo da u zdravlju i veselju provedu Božićne praznike - poručila je Peleova ćerka.

Međutim, ono što je posebno zabrinulo javnost jeste video koji je snimljen u bolnici "Albert Ajnštajn" i na kom se vidi Pele.

Ovo je prvi snimak legendarnog fudbalera nakon što je primljen u bolnicu i nažalost najbolje pokazuje da se Pele ne nalazi u najboljem zdravstvenom stanju.

Na videu se vidi kako Pele radi vežbe tokom terapije, ali i pokazuje koliko se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo u prethodnih nekoliko nedelja.

Ipak, jasno je da ni Pele ne odustaje od ove teške borbe tako lako i da se maksimalno bori da izađe na kraju kao pobednik što mu sigurno svi od srca žele.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!