"OVO NAS IZDVAJA OD SVIH DRUGIH KLUBOVA U ZEMLJI!" Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić uputio pismo svima kojima su crno-beli u srcu

Novosti online

07. 11. 2022. u 20:41

PREDSEDNIK Fudbalskog kluba Partizan, Milorad Vučelić, zahvalio se svima koji su podržali crno-bele na "Dečijoj tribini" i pomogli im da ponovo "prezime" u Evropi.

ОВО НАС ИЗДВАЈА ОД СВИХ ДРУГИХ КЛУБОВА У ЗЕМЉИ! Председник ФК Партизан Милорад Вучелић упутио писмо свима којима су црно-бели у срцу

Foto: Tanjug

On je napisao otvoreno pismo za javnost, upućeno navijačima kluba iz Humske, a ono glasi ovako:


"Dragi Partizanovci,


iza nas je još jedna veoma uspešna sezona u Evropi. Odigrali smo dve utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope, zatim još osam u kvalifikacijama za ligu konferencija, a potom i u grupnoj fazi ovog takmičenja. Nijednu od tih utakmica koje smo igrali kod kuće nismo izgubili, ponajviše zbog toga što smo imali sjajnu podršku sa tribina.

Partizan je klub koji ume da ceni vernost i odanost, sportski kolektiv koji ne deli navijače i koji uvek ponosno ističe da svako ko nosi crno-bele boje u srcu, na stadionu u Humskoj ima ravnopravno mesto.

Ipak, Dečija tribina je nesto posebno. Nešto što nas izdvaja od svih drugih klubova u zemlji, regionu i širom Evrope. Podrška najmlađih Partizanovaca mnogo nam znači, jer energija koja se sa ovog dela tribina šalje ka igračima na terenu ne može rečima da se opiše. To je posebna povezanost i emocija koja svakog od igrača tera da pruži maksimum i bori se za dres našeg kluba.

I zato, nakon završenih evropskih obaveza u 2022. godinu, kroz koje smo obezbedili drugo evropsko proleće u nizu, želimo da se zahvalimo svakom od vas koji je makar i jednom posetio Dečiju tribinu.

Hvala vam za svaki minut podrške, svaki pređeni kilometar i svaku otpevanu pesmu u trenucima kada rezultat na terenu nije bio onakav kakav smo svi očekivali, a uz koju smo uspeli da ga preokrenemo u našu korist.

Nadamo se i duboko verujemo, da će se naše druženje nastaviti i u 2023. godini i da ćemo imati još mnogo razloga za slavlje.

Vidimo se uskoro na Dečijoj tribini", zaključio je u ovom obraćanju predsednik FK Partizan, Milorad Vučelić.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POTRES U MINHENU: Legenda Reala preuzima Bajern, postavio samo jedan uslov!