"NISMO ZASLUŽILI DA UZMEMO NIŠTA!" Gordan Petrić o porazu Partizana u Nici i vrlo zanimljivom razgovoru sa sudijom posle meča

Novosti online

27. 10. 2022. u 20:55

PARTIZAN nije uspeo da već sada obezbedi direktan plasman u osminu finala Lige konferencija, ali njegov trener uopšte ne očajava zbog toga.

НИСМО ЗАСЛУЖИЛИ ДА УЗМЕМО НИШТА! Гордан Петрић о поразу Партизана у Ници и врло занимљивом разговору са судијом после меча

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Nica je savladala Partizan u vrlo zanimljivom duelu, posle čega je strateg beogradskih crno-belih, Gordan Petrić, za TV Arena sport izjavio:

- Ovo delimično komplikuje situaciju, ali imamo taj meč u Beogradu, možemo da rešimo sve na našem stadionu. Nismo zaslužili da uzmemo ništa u Nici. Bili smo lošiji u dodavanju, mnogo "čistih" lopti smo izgubili. Malo kao da smo se uplašili. Mada, ne verujem da je to razlog, jednostavno... mnogo "čistih" lopti smo izgubili - rekao je  najpre Petrić.

O situaciji kada je Partizan "imao bod u džepu" (tri minuta je rezultat glasio 1:1), kaže da je Nica zasluženo osvojila ceo plen:

- I da smo završili nerešno, bilo bi nerealno jer je Nica bila bolja večeras. Dali smo gol, probudili nadu, primili smo i autogol, koliko sam video. Ali, generalno, Nica je zaslužila pobedu. Da je bilo nerešeno, bilo bi nezasluženo s naše strane. Ali, bili smo blizu. Da li je na kraju (kada je Urošević bio fauliran u kaznenom prostoru Nice) stvarno bio ofsajd, ja sam to pitao sudiju, da li je on video ofsajd. On mi je rekao da nije video, ali da je video njegov pomoćnik. Na tom sam mu rekao "Videćemo večeras na TV-u", a on je samo prokomentarisao: "To je već prošlost" - otkrio je Petrić. 

O odloženom meču Slovacko - Keln ne razmišlja mnogo:

- Po nekoj matematici, mi u poslednjem kolu treba da uzmemo bod. Njima želim sreću kad budu igrali tu utakmicu, ne znam ni zašto je odložena... Aha, loše vreme, pa, dobro. Mi treba da se koncentrišemo na našu utakmicu u četvrtak - zaključio je trener FK Partizan.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)