KAD PROKLJUČA BALKANSKA KRV: Dejan Stanković ostvario prvu pobedu kao trener u Seriji A, umalo izbačen sa terena

Novosti online

24. 10. 2022. u 20:56

DEJAN Stanković je posle prve pobede na kormilu Sampdorije, i to u Kupu Italije, ostvario prvu i u prvenstvu Italije.

КАД ПРОКЉУЧА БАЛКАНСКА КРВ: Дејан Станковић остварио прву победу као тренер у Серији А, умало избачен са терена

FOTO: M. Vukadinović

I to dramatičnu.


U derbiju "davljenika", koji su na  začelju tabele, Sampdorija je gostovala Kremonezeu koji je jako želeo da izbegne najcrnji početak sezone u 119 godina dugoj istoriji kluba: 11 mečeva bez pobede.


I, činilo se da će domaćin biti na odličnom putu da trijumf i ostvari, jer je imao penal već u šestom minutu, no Sirijel Deser nije uspeo da savlada golmana Emila Audera, koji je odbranio šut nigerijskog internacionalca sa "bele tačke".


Stanković je video šta u njegovoj ekipi ide, a šta ne, pa rešio da malo promeša karte na poluvremenu i početkom drugog dela igre, a to mu se i isplatilo.


Rezervista Gabijadini je, posle sopstvene prokockane šanse, u 78. minutu idealno uposlio Omara Kolija koji je iz blizine postigao gol za, ispostavilo se konačnih, 0:1 u korist Sampdorije.


Završnica je bila vrlo emotivna, fudbalski burna, jer su i jedni i drugi jako želeli povoljan rezultat, pa je Dejan Stanković umalo iskljuen zbog reakcije na sudijsku odluku, no dok je on bio sankcionisan samo žutim kartonom, crveni je dobio njegov pomoćnik, Nenad Sakić.

Bonus video: Crnogorske olimpijske igre - takmičenje u lenjosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)