"KAO DA SMO KUPILI TRI IGRAČA!" Milojević presrećan posle Zvezdine lekcije Ferencvarošu, trener otkrio ko ga je oduševio

Novosti online

06. 10. 2022. u 20:57

FUDBALERI Crvene zvezde savladali su Ferencvaroš 4:1, a nakon odlične utakmice trener domaćina izneo je utiske.

КАО ДА СМО КУПИЛИ ТРИ ИГРАЧА! Милојевић пресрећан после Звездине лекције Ференцварошу, тренер открио ко га је одушевио

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su svoje navijače počastili poslasticom trener je potom upitan šta mu se svidelo u igri Zvezde, Miloš Milojević je rekao:

- Pre svega, pozicioniranje u napadu koje nam omogućava da budemo agresivni u tranzicijama. Drugo, dobili smo danas tri igrača, koji su odigrali kao što oni mogu i kao što očekujemo od njih: i Gobeljić, i Pešić i Eraković. Tako da... To vam je kao da smo kupili tri nova igrača. To je nešto što nam je falilo, plus smo vratili golove koji su nam trebali od Saleta (Kataija), mislim da je mnogo dobrih stvari bilo na ovoj utakmici, a manje negativnih. Ali, imamo prostora da napredujemo, to ćemo i da gledamo da uradimo, potom je se osvrnuo na rezultat:

- O rezultatu nikada ne licitiram. Neka moja vizija je da ubrzamo igru i postignemo što više golova. Bio bih zadovoljan svakom pobedom, kada je verlika prezadovoljnjna sam jedna pobeda neće da nas ponese, čvrsto smo na zemlji. Zadovoljan sam odnosom i igrom, nemam primedbi.

Naredne nedelje Zvezda igra ponovo protiv mađarskog predstavnika u Ligi Evrope.

- Ima ono fudbalsko, nepisano...Teško je dva puta uzastopce dobiti istog protivnika, znao sam to da uradim u karijeri, sa ovakvim odnosom i bez neke kočnice, mi to možemo, rekao je Milojević.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere