"PUNI SAMOPOUZDANJA IDEMO U KELN": Defanzinac Partizana svestan važnosti pobede protiv Vojvodine

Tanjug

03. 10. 2022. u 17:45

PARTIZAN je savladao Vojvodinu u Mocart Bet Superligi Srbije, a štoper crno-belih Siniša Saničanin ne krije da je taj trijumf mnogo važan posle bolne eliminacije iz kupa od Radničkog iz Sremske Mitrovice.

ПУНИ САМОПОУЗДАЊА ИДЕМО У КЕЛН: Дефанзинац Партизана свестан важности победе против Војводине

FOTO: M. Vukadinović

- Mnogo nam je bitna pobeda protiv Vojvodine, da se moralno podignemo posle eliminacije u Kupu i sada sa dosta samopouzdanja idemo u Keln - rekao je defanzivac kluba iz Humske.

Crno-beli su sinoć u derbiju 13. kola domećg prvenstva savladali Novosađane, a u četvrtak od 21 sat gostuju nemačkom timu u Ligi konferencija.

- Čeka nas veoma jak rival, ekipa koja igra u jakoj Bundesligi, pobedili su ovog vikenda Borusiju iz Dortmunda (3:2), ali idemo tamo da se nadigravamo i spremni smo da damo sve od sebe.

Reprezentativac BiH naglasio je da crno-bele u Kelnu očekuje fizički izuzetno zahtevan meč.

- Osim što su veoma kvalitetni, fizički su dominantni i sa te strane biće veoma zahtevno, ali spremni smo i nadamo se povoljnom rezultatu - poručio je Saničanin.

Podsetimo, Partizan posle dva kola u Ligi konferencija ima dva boda i nalazi se na drugom mestu, "jarčevi" su lideri sa četiri boda.

BONUS VIDEO: Gordan Petrić: Kad sve ide kako treba, onda su odjednom i igrači fizički spremni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)