VLAHOVIĆ DOBIO SAIGRAČA, FRANCUSKA SVOJU ZVEZDU: Torino je ovo dugo čekao! Pol Pogba najavio veliki povratak

Novosti online

25. 09. 2022. u 14:24

FUDBALER Juventusa i saigrač Dušana Vlahovića, francuski reprezentativac Pol Pogba biće spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, prenose italijanski mediji.

ВЛАХОВИЋ ДОБИО САИГРАЧА, ФРАНЦУСКА СВОЈУ ЗВЕЗДУ: Торино је ово дуго чекао! Пол Погба најавио велики повратак

FOTO: AP/Tanjug

Pogba se oporavlja od povrede kolena, a kako navodi "Tutosport" francuski fudbaler bi trebalo da se vrati na teren u drugoj polovini oktobra i dobije šansu da prvi put zaigra u tandemu sa srpskim asom u crno-belom dresu.

"Nestašni dečko iz zemlje petlova" bi mogao da zaigra za Juventus na meču Lige šampiona protiv Benfike, koji je na programu 25. oktobra.

Pogba se u letnjem prelaznom roku vratio u redove torinskog giganta i to kao slobodan igrač iz Mančester junajteda, gde su samo povremeno viđeni obrisi njegovog raskošnog talenta.

FOTO: AP

On se povredio 26. jula na treningu novog kluba tokom priprema u SAD zbog čega ove sezone nije odigrao nijedan meč za Juventus.

Francuska će na SP igrati u grupi D sa Australijom, Danskom i Tunisom, a povratak na teren Pola Pogba biće sa velikim oduševljenjem ispraćen u njegovoj domovini, s obzirom da svoje najbolje partije pruža upravo u dresu "trikolora". 

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)