SKANDAL NA APENINIMA: Neverovatno kako je VAR pokrao Juventus (VIDEO)

Novosti online

12. 09. 2022. u 08:45

Ne igra Juventus dobro na startu sezone. Mnogo toga škripi u timu Masimilijana Alegrija. Gubili su bjankoneri na svom terenu protiv Salernitane sa 2:0, uspeli su da stignu do izjednačnja (2:2), a u finišu je poništen gol Poljaka Arkadijuša Milika posle VAR intervencije.

СКАНДАЛ НА АПЕНИНИМА: Невероватно како је ВАР покрао Јувентус (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Posle meča grmeli su u taboru torinskog giganta. Pojavili su se novi snimci koji pokazuje da je VAR pogrešio, da je Antonio Kandreva bio najbliži golu, a ne Leonardo Bonuči, kako je presudila video tehnologija.

Trener "stare dame" Alegri izrazio je sumnju, insistirajući da je gol nepravedno poništen.

Skaj sport Italija je objavio snimak kamere koji sugeriše da je u trenutku udarca Milika, Kandreva bio na 2,9 metara od gol linije, a Bonuči na 3,42 metra, što bi značilo da nije bilo nedozvoljene situacije.

Posle meča, iz Serije A su rekli da je linija koja je odlučivala o Bonučijevoj ofsajd poziciji uključila i Kandrevu u razmatranje. 

Naime, VAR ima specifičan algoritam koji uzima u obzir uglove kamera za izračunavanje preciznije pozicije na terenu, dok kamera Skaj Italije to ne može da potvrdi, rekli su u rukovodstvu lige.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024