SRBI AKTERI NAJNEVEROVATNIJEG MEČA U ITALIJI: Kostić i Vlahović u drami za pamćenje posle 90. minuta - sa sve tučom! (VIDEO)

Novosti online

11. 09. 2022. u 23:10 >> 23:27

NEVEROVATAN meč odigrali su Juventus i Salernitana u 6. kolu Serije A, a kako se utakmica odivijala i koliko je fudbalske strasti pokuljalo na terenu, pravo je čudo da se na kraju završilo "samo" sa četiri isključenja u završnici za pamćenje.

СРБИ АКТЕРИ НАЈНЕВЕРОВАТНИЈЕГ МЕЧА У ИТАЛИЈИ: Костић и Влаховић у драми за памћење после 90. минута - са све тучом! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Gosti su u Torinu vodili sa potpuno neočekivanih 0:2 na poluvremenu, zahvaljujući ranom golu Kandreve, a onda i penalu Pjonteka.

Sve se promenilo nakon što je Filip Kostić u 51. minutu nadmudrio svog čuvara, pa idealno centrirao Bremeru za prepolovljivanje zaostatka.

Iako Juve nije briljirao na ovom meču, u zaršnici se činilo da će baš "stara dama" osvojiti ceo plen, iako je na početku 93. minuta semafor pokazivao i dalje 1:2, a domaćin pritom promašio penal.

Međutim, iskusni Leonardo Bonući odmah se iskupio, jer je pritrčao lopti posle svog kiksa s bele tačke i poravnao rezultat, no - na kraju je ispao tragičar.

Jer, samo minut kasnije, njegov saigrač Milik je zatresao mrežu Salernitane, skoro ceo stadion je slavio misleći da je "to - to", pobedilo se sa 3:2, ali...

VAR proverom ispostavilo se da se Bonući našao u nedozvoljenoj poziciji kada je Milik glavom prosledio loptu u mrežu, pa kako je utvrđeno da defanzivac Juventusa ometao golmana gostiju tom prilikom - pogodak je poništen.

Arkadijuš Milik je tada već bio isključen, jer je dobio drugi žuti karton zbog skidanja dresa tokom (uzaludne) proslave, a nedugo zatim je počela prva od dve tuče na terenu.

Ona je dovela do iskuljučenja Juventusovog krila Kvadrada, čiji sukob sa Faciom nije uspeo da spreči čak ni Dušan Vlahović. Zbog protesta je potom isključen i trener Juvea, Masimilijano Alegri, a utakmica je zbog toga, i novog fizičkog koškanja aktera, trajala sve dok semafor nije pokazao 112. minut.

Ipak, mreže se više nisu tresle, pa je posle šest kola Juventus na (tek) osmom metu tabele, uz četiri boda manje od vodećeg Napolija koji je saokupio 14, dok je Salernitana tik iza "stare dame", sa sedam bodova.

Bonus video: Crnogorske olimpijske igre - takmičenje u lenjosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale