NORVEŠKI fudbaler Ohi Omoidžuanfo napustio je Crvenu zvezdu i karijeru nastavio u danskom Brondbiju. Napadač se oprostio od kluba i navijača.

Komentari (6)

Deki

31.08.2022. 00:40

Ohi, ti si dobar momak. U Zvezdi je surovo i nisi jedini koji to oseca. I drugima je tako, ali trpe. Neki uspeju a neki ne uspeju. Neshvatljivo je svakako da si imao dobar skor a da te nisu zadrzali. To je zato sto se u Zvezdi ocekuje instant uspeh, nemaju strpljenja da cekaju. Ti si i bio dobar ali nemaju strpljenja da cekaju da se uklopis niti imaju strpljenja da pokazes bolju duel i pas igru, iako si golove postizao. To je velika mana Zvezde. Tako nisu imali ni strpljenja sa Levandovskim, nisu mu ni pruzili sansu ni minut a onda je taj covek postao najbolji golgeter Evrope

koki

31.08.2022. 00:56

Не пишем први пут.... У овој Звезди би и Левандовски био вишак! У тиму у којем су главни голгетери Катаи и Иванић центарфор нема шта да тражи!!!! Људи се, једноставно, држе девизе: "Ко дода - не може да се прода!"

Đorđe

31.08.2022. 07:14

Stankovic je bio velicina kao igrac, ali kao trener jos treba da radi i da se dokazuje. Doveo je Ohija i nije mu pruzio minutazu, vec je kupovao nove spiceve,ali se uvek vracao Pavkovu, koji ga je i prodao. ZVEZDI TREBA OZBILJAN TRENER ZA LIGU SAMPIONA

Saša

31.08.2022. 07:34

Velika greška uprave kluba. Nismo smeli ovog rasnog strelca i dobrog momka da pustimo za samo milion evra. Prvo, čovek se pokazao i dokazao da zna a drugo, do sada su dovođeni mnogi a niko od njih nije Ohiju ni do kolena.

Doca

31.08.2022. 07:52

Otišao Oho, došao Kulibali. Dobro smo prošli ali u KILAŽI. Otišao fizički spreman a došao nespreman igrač. Još jedno od mrkelinih velikih poteza.