OHI RAZOČARAN ODLASKOM IZ ZVEZDE: Nisam poželjan ovde, napustio sam klub u koji sam se zaljubio

Novosti online

30. 08. 2022. u 22:51

NORVEŠKI fudbaler Ohi Omoidžuanfo napustio je Crvenu zvezdu i karijeru nastavio u danskom Brondbiju. Napadač se oprostio od kluba i navijača.

ОХИ РАЗОЧАРАН ОДЛАСКОМ ИЗ ЗВЕЗДЕ: Нисам пожељан овде, напустио сам клуб у који сам се заљубио

FOTO: M. Vukadinović

Momak je prošle zime stigao među crveno-bele iz Moldea je na Instagramu otvorio dušu, vidno razočaran što odlazi sa "Marakane".

- Ćao, danas sam napustio klub i navijače u koje sam se brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao drugog izbora nakon razgovora sa upravom pre 3-4 nedelje. Rečeno mi je da je bolje da nađem novi klub i da ću sve manje igrati. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za svoje mesto jer sam znao da je to nešto što ću moći da uradim. Poruka koju sam dobio bila je da neću dobiti minute i da je najbolje da odem. Kao što ste svi primetili, nisam dobio nikakvu priliku da igram u ligi ili kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi. Nakon što je gospodin Dejan Stanković podneo ostavku, prvi put sam počeo utakmicu posle mnogo vremena. Razgovarao sam sa gospodinom Milošem Milojevićem posle utakmice i rekao mu poruku koju sam dobio od uprave i da li želi da ostanem ili ne. Rekao mi je: "Da sam došao pre tri nedelje ti bi ostao, ali sada je Crvena zvezda u procesu potpisivanja novog napadača" - napisao je Ohi na Instagramu.

Potom se dotakao i Dejana Stankovića sa kojim je ističe nije bilo sukoba.

- Osećam da nisam poželjan ovde, tako da ne vidim drugi način nego da se rastanem sa Crvenom zvezdom, zaista sam pokušao da ostanem, ali su se već odlučili za mene tako da ne mogu da uradim nešto drugo. Želeo bih da se zahvalim svim igračima na vremenu koje smo proveli zajedno i želim vam sve najbolje u budućnosti. Takođe bih želeo da se zahvalim osoblju Crvene zvezde na svemu što su uradili za mene, bilo mi je zadovoljstvo raditi s vama momci. I želeo bih da vam kažem da nikada nije bilo problema sa mnom i gospodinom Dejanom Stankovićem, sve vreme smo bili profesionalni i sa poštovanjem.

Podsetimo, Ohi je u crveno-belom dresu odigrao 24 utakmice i postigao je 12 golova. Ipak, čini se da mu nije data prava šansa, iako je na početku bio standardan.

Navijači Zvezde će Norvežaninu sigurno najviše pamtiti gol u derbiju u pobedi od 2:0.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (6)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)