PETRIĆ OTKRIO KOJI IGRAČ JE PRIORITET: Partizan čini sve da dovede trenerovu veliku želju

Novosti online

27. 08. 2022. u 16:35

PARTIZAN se nakon plasmana u Ligu konferencija okreće obavezama u Mocart Bet Superligi Srbije. Crno-beli sutra gostuju kragujevačkom Radničkom, a trener kluba iz Humske Gordan Petrić je govorio o tom susretu, ali je otkrio i koji igrač je prioret da se dovede do kraja prelaznog roka.

ПЕТРИЋ ОТКРИО КОЈИ ИГРАЧ ЈЕ ПРИОРИТЕТ: Партизан чини све да доведе тренерову велику жељу

FOTO: FK Partizan

Meč na stadionu "Čika Dača" je uvertira za sredu i 168. večiti derbi.

- Završili smo što smo imali vezano za evropske utakmice. Olakšanje je za igrače što su se plasirali, skinuli smo veliki teret. Nastavlja se prvenstvo zanimljivom utakmicom, doveli smo igrača koji može da napravi balans. Ipak, odložene utakmice daju nam dodatnu problematiku, odlažu se kup utakmice i ostaje pitanje kada će se one igrati, očigledno u vreme predviđeno za odmor - rekao je Petrić.

Uprkos tome što je meč sa Radničkim u fokusu, trener crno-belih ističe da se razmišlja i o duelu sa Zvezdom.

- O Zvezdi razmišljam tek toliko koliko je potrebno da bismo odrganizovali treninge. Neki igrači će se odmarati, ne zbog Zvezde već jer je gust raspored.

"Cimirot je pojačanje broj 1"

Otkrio je da je Gojko Cimirot pojačanje broj 1 u letnjem prelaznom roku.

- Očekujem, Gojko je taj koji je broj 1. Klub će sve učiniti, radi sve da se to završi, ali ima i druga strana, Standard ima svoje prioritete. Da li će doći, ako ne dođe sada, može i u januaru, kada se sve slegne.

Kada su u pitanju odlasci, do Petrića su stigle glasine o odlasku Vujačića, ali on to nije ni od koga konkretno čuo.

- Pisalo se i bile su najave da možda ode Vujačić u Soči, ja do sada nisam dobio nijednu informaciju. Ni od Vujketa nisam dobio tu informaciju. Ako ode, ja mu želim svu sreću, svi smo taržili neki novi put i nove izazove, ako ode, onda nam je manjak na centarhalfu, ali za sada je sve ok.

Petrić je otkrio da oseća pritisak, kao i da je plasman u Evropu dobar da igrači vide kako je igrati na evrosceni.

- Igrači su osetili pritisak zbog celokupne situacije u prethodnih mesec i po dana, ali ja nemam pritisak niti tenziju. Kako su ljudi shvatili ne znam, meni je utakmica na Malti bila rutina. Idemo iz utakmice u utakmicu, plasirali smo se u grupnu fazu evropskih takmičenja i dobro je da se momci provere, da vide kako je igrati protiv evropskih rivala - zaključio je strateg crno-belih.

Utakmica Radnički - Partizan igra se sutra od 17 časova.

BONUS VIDEO: Navijači Partizana na Malti bodre crno-bele

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima