PARTIZAN NA MALTI Saničanin: Bićemo oprezni protiv Hamruna

Tanjug

24. 08. 2022. u 12:40

FUDBALERI Partizana otputovali su danas na Maltu, na revanš meč plej-ofa Lige konferencija protiv ekipe Hamruna, posle pobede u prvom duelu sa 4:1.

ПАРТИЗАН НА МАЛТИ Саничанин: Бићемо опрезни против Хамруна

FOTO: M. B.

Trener Partizana Gordan Petrić na Maltu je poveo 23 fudbalera i to:


Aleksandra Popovića, Nemanju Stevanovića, Milana Lukača, Marka Živkovića, Mateju Staševića, Igora Vujačića, Svetozara Markovića, Sinišu Saničanina, Mihajla Ilića, Slobodana Uroševića, Zlatana Šehovića, Ljubomira Fejsu, Kristijana Belića, Bibarsa Natha, Patrika Andradea, Nikolu Terzića, Mihajla Petkovića, Fusenija Dijabatea, Kvinsija Meniga, Nemanju Jovića, Rikarda Gomeša, Sameda Baždara i Vanju Vlahovića.

Fudbaleri "crno-belih" će večeras u 19 sati održati trening na Malti.

- Imamo dobar rezultat iz prvog meča, ali idemo na Maltu sa jednom dozom opreza. Bićemo opušteniji nego u Beograda, gde je bilo više tenzija. Moramo ozbiljno i oprezno da uđemo u utakmicu i da ostvarimo što bolji rezultat. Uvek ima nekih stvari, koje bi trebalo doraditi, ali mislim da se vraćamo na pravi kolosek. Ovo je samo dobar početak - rekao je Siniša Saničanin.

Fudbaler Partizana Fuseni Dijabate je izjavio da je u revanšu protiv Hamruna bitno postići brzo vodeći gol.

- Moramo da budemo veoma oprezni i moramo brzo osigurati rezultat u ovoj utakmici, tako da ako uspemo da brzo postignemo gol, utakmica će biti dobra za nas - rekao je Dijabate.

Vezni fudbaler "crno-belih" Kvinsi Menig izjavio je da Partizan ide na pobedu na Malti.

- Oni su vrlo opasni, ako postignemo gol, biće nam lakše. Nadam se da ćemo se pobedom plasirati u grupnu fazu Lige konferencija - istakao je Menig.

Revanš duel je na programu sutra od 20 sati, a Partizan je u prvom meču slavio u Beogradu 4:1. Žreb grupne faze Lige konferencija na programu je u petak od 14.30 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)