BRUKA FULAMA U LIGA KUPU: Mitrović ostao bez jubileja, četvrtoligaš eliminisao kotidžerse iz Liga kupa (VIDEO)

Novosti online

24. 08. 2022. u 08:53 >> 08:56

ENGLESKI četvrtoligaš Kroli taun priredio je senzaciju u drugom pretkolu Liga kupa pošto je sa 2:0 savladao i iz daljeg takmičenja eliminisao Fulam našeg Aleksandra Mitrovića.

БРУКА ФУЛАМА У ЛИГА КУПУ: Митровић остао без јубилеја, четвртолигаш елиминисао котиџерсе из Лига купа (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Najbolji strelac u istoriji srpske fudbalske reprezentacije nije bio u protokolu za ovaj meč, u kome je menadžer kotidžersa Marko Silva izveo kombinovani sastav. Time je propustio priliku da postigne stoti gol u dresu Fulama, pa mu sada ostaje da jubilej ostvari u četvrtom kolu Premijer lige protiv Arsenala.

To mu se obilo o glavu jer se ispostavilo da je Kroli pretvrd orah. 

Bio je to prvi poraz Fulama u sezoni posle sjajnog starta u Premijer ligi, a Silva je posle meča čestitao Kroliju na boljoj igri i zasluženoj pobedi, istakavši usput da je ovo razočaravajući poraz jer je Fulam imao ambiciju da osvoji Liga kup.

Bruku je izbegao Lester koji je tek posle penala eliminisao Stokport, u regularnom toku bilo je 0:0. Pobednika su odlučili penali i na meču Bornmut - Norič, dok je Everton minimalnim rezultatom eliminisao ekipu Flitvuda.

Vulverhempton je sa 2:1 eliminisao ekipu Prestona, a dalje su prošli Aston vila (4:1 Bolton), Sautempton (3:0 Kembridž), Brentford (2:0 Kolčester), Notingem forest (3:0 Grimsbi) i Kristal palas (2:0 Oksford).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)