CRVENA ZVEZDA će igrati u grupnoj fazi Lige Evrope, a ne u elitnom takmičenju, Ligi šampiona. To je epilog dvomeča sa Makabijem iz Haife, koji je posle pobede od 3:2 u Izraelu najpre gubio sa 2:0 u revanšu na Marakani, ali eliminisao srpskog prvaka usled 2:2 u revanšu, uz autogol Milana Pavkova u 90. minutu.

Komentari (35)

paH3o

23.08.2022. 21:52

Канга је...ма нећу ни да почињем. Једва сам дочекао да оде, а сада опет не могу да дочекам да му видим леђа.

Krle

23.08.2022. 23:04

Ovo je nas Fudbal, ocigledno se vidi da su prodali utakmicu... Bravo Pavkov nisi dobar glumac...Ovo je strasno izvodi naj boljeg igraca a uvodi Pavkova koji daje autogol....

Timotije

23.08.2022. 23:06

Bolji Tim je pobedio...kaze Zvezdas ,igraju brzo jede dodir ,a nase babe...5,7,8,9 dodira,.moderan fudbal moj Stankovicu.Netreba zaliti ...nismo dorasli,istina!Iako sam jako razocaran.

Luka

23.08.2022. 23:08

Niti je trener niti igrači za lLigu šampiona.Kanga je bolji od svih i kad igra sa jednom nogom.Bez Kange nema tko kontrilirati sredinu terena ,a niti proigrati napad..Žalost za gubitak,ali to je zvezdina realnost.

diletanti

23.08.2022. 23:11

Станковић "калкулисао"... Оставио Катаија, Иванића и "убацио" трута Павковића иместо ФУДБАЛЕРА који ЗНА ФУДБАЛ... "браво" ?...

Sramota

23.08.2022. 23:21

Pavkov drvo igrač po ko zna koji put pokazuje da nije zreo za nastupe u najjacem takmicenju, uprava ga je trebala prodati jos davnih dana. Setite se onog crvenog kartona pre par godina tek što je bio ušao bio u igru sa klupe, sve su lopte isle na Pešića i tako smo ostavili Bukaria bez prave prilike da iskoristi svoju brzinu nekim prodorom po strani. Stanković je slab trener, vecito pravi neke glupe poteze i izmene, nauci igrace da ne igraju fudbal ko na ulici nego da imaju ozbiljan pristup i bez paničenja. Zadnjih 5 godina vecito na neku glupost našu ispadnemo, napravljenih penala i igranja rukom od nasih pojedinaca koliko hoćeš, dokle više!

Porazan Burek

23.08.2022. 23:28

Mentalitet je čudo ...mi smo ispali u izraelu a ne ovde ... U glavi nam je kamenje a ne mozak ...naučite ih da misle prvo ...a tek posle da igraju ... Ali džaba gluvom šaputati ...

Verni navijač

23.08.2022. 23:32

Pavkov drvo igrač po ko zna koji put pokazuje da nije zreo za nastupe u najjacem takmicenju, uprava ga je trebala prodati jos davnih dana. Setite se onog crvenog kartona pre par godina tek što je bio ušao bio u igru sa klupe, sve su lopte isle na Pešića i tako smo ostavili Bukaria bez prave prilike da iskoristi svoju brzinu nekim prodorom po strani. Stanković je slab trener, vecito pravi neke glupe poteze i izmene, nauci igrace da ne igraju fudbal ko na ulici nego da imaju ozbiljan pristup i bez paničenja. Zadnjih 5 godina vecito na neku glupost našu ispadnemo, napravljenih penala i igranja rukom od nasih pojedinaca koliko hoćeš, dokle više!

Pinokio

24.08.2022. 00:01

Pitam Stankovica, Mrkelu i Terzica dali i dalje tvrde da im ne treba desni bek,, od Erkavica koji je bio ekstra stoper napravili su prosecnog desnog beka Dragovic kudi kamo je bolji u paru sa Erakovicem nego sa ovim sporim i nepreciznim Milunovicem,, samo dragi bog zna sta je Stankovic hteo sa Srnicem u startu utakmice a jos kad je Kangu izveo sve je onda otislo niz vodu svi smo to vidjeli Stakovic uvjek u bitnim utakmicama nesto eksperemetis i svaki put je izgubio utakmicu iskljucivi krivac je za ispadanje iz LS da ne pricam o pripremi ekipe Izraelci su spremniji za 40% sta jos reci o Kataiu nzm sta bih rekao nema ni pola igraca od prosle sezone spor kao puz izgubio skoro sve duele a Stankovic i dalje tvrdi da Katai kod njega ima dva zivota,, rezulta svega tiga se vidi

Dzoni

24.08.2022. 00:44

Nije bilo lose u ove dve tekme,ali ljudi da se razumemo,Zvezdu je izbacio njen trener tj.veliki Mister,a ne Makabi,ali svi valjda znamo zasto je on i dosao,gradjevinarstvo je cudo,jebes fudbal?

Boki 61

24.08.2022. 00:45

Nije Stankovic dobro gucnuo vodu, to je glavni razlog ispadanja. Kad je Natho rekao da bi Makabi mogao proci mister prepotentno nije hteo ni da kpmentarise. Nije mu palo na pamet da je on Izraelac i da mozda bolje poznaje fudbalske prilike u svojoj zemlji. Toliko hvalisanja i uzdizanja bez pokrica odavno nije vidjeno na ovim prostorima. Nije samo Stankovic tu jedini sraf u celoj ujdurmi. Terzic pa mediji digla se kuka i motika. Svi su samo milione videli. I sta bi na kraju. Komentator na Rts-u zavrsi prenos pre sudije. Nema hvalospeva. Sputite se na zemlju.

Simostep

24.08.2022. 01:21

@Boki 61 - Natko je možda znao kakav je Makabi, ali nas nije pobedio Makabi. Već Stanković. I njegove greške. Katai, Ivanić, Kangva, i Bukari se ne vraćaju ozbiljno u odbranu. I tu je nastajala rupa. Plus Ivanića nigde nije bilo u drugom poluvremenu.

mungos

24.08.2022. 00:54

Zvezda je sama sebe pobjedila oni jesu dobra ekipa ali ih je sreca odvela dalje dvije greske Borjana i Pavkova .Zvjezda je bila bolja u prvom poluvremenu oni u grugom ai slabija fizicka sprema Zvezde je presudila.U drugom poluvremenu Zvezda je lose pocela 3 vezna igraca(Katai ,Kanga i Ivanic)uopste nisu igrali odbrani nesto malo Ivanic itrener je morao nekog da izvede ali je odabrao najgore resenje izveo Kangu organizatora igre posle cega se igra skroz raspala bili su bezopasni.Bolje da je izveo Kataia trener je i dalje grijesio ja godinama govorim da ovaj Pavkov nije za fudbal,Zvezda nema kvalitetnog napadaca bolje da je Ben usao umjesto Pesica

Dobre vibracije

24.08.2022. 03:20

Koliko su puvali,a ko budel izduvali??,ovo je slika i prilika srpskog fudbala.Ma i ova liga evrope je jako takmicenje za nas.Ne treba ih nigde u evropu slati,samo da se brukaju

NASH

24.08.2022. 07:49

Žao mi je Pavkova,ali i ekipe,nismo to zaslužili... A opet,i oni su veoma dobra ekipa,i nije da nisu zaslužili.SVAKA IM ČAST!!! SA SREĆOM NEKA IM JE!!! Suština je da ne može da bude 2 pobednika... A mojoj Crvenoj Zvezdi želim puno sreće na žrebu!!! NAPRED CRVENA ZVEZDA!!!⚽⚽⚽???

Dragan R

24.08.2022. 08:30

Tačno je da je Zvezdi falila sreća. Ali nemoj da se lažemo. Da nije bilo nesretnog Pavkova Makabi bi rešio utakmicu u produžecima jer je čitavo drugo poluvreme apsolutno dominirao i kontrolisao utakmicu. Prošao je u ovom trenutku bolji, spremniji i organizovaniji tim. Da potsetim da je taj isti Makabi pre Zvezde razvalio i jedan Olimpijakos. U čemu je ključna razlika u korist Makabija? Ja sam poprilično ubeđen da je u pitanju trener. Barak Bahar je majstorski organizovao ono čime raspolaže. Pojedinačno nisu igrači Makabija kvalitetniji od zvezdinih, ali su oni savršeno ukomponovana ekipa, a Zvezda je igrala na kliker i potez pojedinaca. Možda najspornija stvar je fizička sprema igrača. Većina zvezdinih igrača se u drugoj počovini drugog poluvremena jedva vukla po terenu, dok je izgledalo da igrači Makabija mogu u istom ritmu da odigraju još jednu celu utakmicu? Na kraju za Zvezdu, a i Partizan je možda i bolje ovako kako jeste. I jedni i drugi će igrati u takmičenjima u kojima mogu da budu konkurentni i da naprave rezultat. Trenutno ni za Zvezdu nije LŠ ni za Partizan LE.

mita

24.08.2022. 08:35

Stankoviću ti si sebi dao ,,auto gol,, ekipa je totalno fizički nespremna, kvalitet igrača ravan nuli, ekipa kondiciono totalno nespremna, Stankoviću igrao si sa Izraelcima , Dejane šta da ti je došla neka ekipa iz Belgije, Holandije, Švedske, nedaj bože ove ekipe iz prvog šešira, Dejane ovako se Zvezda ne vodi,

Mora Da Vi Ga Kažem

24.08.2022. 10:32

Pročitao sam komentare i zgrozio se. Ne valjaju vam fudbaleri... A prljava igra Makabija, a sudija englez koji nas je zakitio žutim kartonima i čistim penalom koji nije hteo da sudi. Sve je bilo protiv nas, pa i sreća.

Saša

24.08.2022. 12:00

Gledam sinoć utakmicu uživo na stadionu i čudim se našoj postavi igre! Trener postavio Srnića kao flastera za njihovu 10, pa ti igraš fudbal od pre 20 godina. U prvom poluvremenu samo Kanga iznosio loptu u njihovu polovinu i istrošio se a drugi samo posmatrači. Imamo limitirane igrače samo za superligu a takav je i trener. Kad je izveo Kangu( žiri karton) nismo mogli loptu preneti preko pola terena( treneru ponovi razred 1) . Za nas je liga evrope možda bolje jer nas neće napuniti do krova.