MAJKA AUTISTIČNOG DEČAKA: Ronaldo me nazvao i rasplakao

Novosti online

23. 08. 2022. u 13:21

SARA KELI, majka autističnog dečaka kome je Kristijano Ronaldo u aprilu ove godine polomio mobilni telefon, u razgovoru za britanski Miror otkrila je da ju je Portugalac nakon tog incidenta nazvao kako bi joj se izvinio.

МАЈКА АУТИСТИЧНОГ ДЕЧАКА: Роналдо ме назвао и расплакао

Tanjug/AP

Podsetimo, Ronaldo je, frustriran zbog lošeg rezultata utakmice Everton - Mančester junajted (1:0), izbio mobilni telefon iz ruke dečaka koji je želeo da ga snimi dok prolazi pored njega. Kasnije je otkriveno da je ime dečaka Džejkob Keli i da je reč o autističnom detetu.

- Zazvonio mi je telefon, a s druge strane sam čula glas koji je rekao "Dobar dan, ovde Kristijano Ronaldo" - rekla je Sara.

Rekao je da nije napravio ništa loše

Gospođa Keli je bila jako ljuta posle ovog razgovora jer se Ronaldo nije potrudio ni da sazna ime njenog sina nego ga je oslovljavao sa dečko. Ali najviše ju je pogodilo što je Ronaldo insistirao da nije uradio ništa loše.

- Pitao me je da li želimo da se sastanemo s njegovom porodicom. Nije znao ni ime mog sina, oslovljavao ga je s "dečko". Nakon toga mi je rekao da zna da Džejkob ima problema. Rekla sam mu da je on taj koji ima probleme - objasnila je Sara.

Udarac od koga ostaje modrica za Ronalda nije povređivanje

- Ronaldo se izvinio i rekao da nije napravio ništa loše. Rekao je da nije povredio ni ubio nikoga. To me jako naljutilo i pitala sam ga: 'Udaranje mog sina, od čega mu je ostala modrica, nije povređivanje?"' - rekla je gospođa Keli i dodala da nakon razgovora s Ronaldom nije mogla da prestane da plače zbog Ronaldove arogancije.

Ronaldo se nakon utakmice javio na Instagramu i uputio izvinjenje Džejkobu i pozvao ga da o njegovom trošku dođe da gleda utakmicu na Old Trafordu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)