NAGLI PREKID PROTESTA: Navijači krenuli da smenjuju upravu Junajteda, a onda se pojavilo veliko pojačanje i svi otišli za njim (VIDEO)

Novosti online

22. 08. 2022. u 19:46

BRAZILSKI fudbaler Karlos Enrike Kazemiro je danas stigao u Mančester i večeras će ga slavni engleski klub predstaviti kao svoje najnovije pojačanje.

НАГЛИ ПРЕКИД ПРОТЕСТА: Навијачи кренули да смењују управу Јунајтеда, а онда се појавило велико појачање и сви отишли за њим (ВИДЕО)

FOTO: AP


Brazilski reprezentativac biće predstavljen večeras na Old Trafordu, na početku velikog derbija između Junajteda i Liverpula.

Nekoliko sati pre početka najvljenog meča, održavaju se navijački protesti, kako bi se iskazalo veliko nezadovoljstvo prema vlasnicima kluba, porodici Glejzer. Navijači smatraju da je klub u pogrešnim rukama i da treba da dobije novog vlasnika.

I dok su oni protestvovali protiv Amerikanaca, grupa navijača ugledala je Kazemira ispred stadiona, a onda je naravno nastao delirijum. "Crveni đavoli" su na kratko prekinuli protest i navijači su oduševljeno krenuli za Brazilcem.

Pratili su ga do ulaska na stadion, gde će večeras oko 21 čas zvanično biti predstavljeno psoljednje i najzvučnije Junajtedovo pojačanje ovog leta.



BONUS VIDEO: Delije slave gol zvezde protiv Makabija
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove