VLAHOVIĆ DOBIJA KONKURENCIJU U NAPADU Juventus krade fudbalera Mančester junajtedu pred nosom?

Novosti online

26. 07. 2022. u 20:01

IZVESNO je da će Memfis Depaj ovog leta napustiti redove Barselone, a nakon Mančester junajteda koji je bio glavni favorit za njegov potpis, sada je kao prvi puk isplivao italijanski gigant.

ВЛАХОВИЋ ДОБИЈА КОНКУРЕНЦИЈУ У НАПАДУ Јувентус краде фудбалера Манчестер јунајтеду пред носом?

Foto: Tanjug / AP

Depaj je iz Liona stigao bez obeštećenja i imao je prilično dobru sezonu iza sebe, a nakon dolaska Roberta Levandovskog jasno je da će Katalonci pokušati da mu pronađu novi klub.

Ćavi je odlučio ostaviti Pjer – Emerika Obamejanga i Holanđaninu će pronaći novi klub.

Reprezentativac Holandije je bio prvi pik Mančester junajteda po pisanju medija, a sada je Juventus isplivao kao glavni kandidat za potpis ofanzivnog igrača.

Barselona i Juventus večeras igraju prijateljski susret u Dalasu, a nakon utakmice će održati sastanak i razgovarati o transferu Depaja.

‘Bjankoneri’ već neko vreme traže drugog napadača koji će činiti tandem sa Dušanom Vlahovićem, a u klubu veruju da bi igrač Barselone bio idealno rešenje u ofanzivi crno-belih.

U prilog Juventusu ide činjenica što Barselona želi da proda Holanđanina i navodno dobiće oko 20 miliona evra, te se očekuje da Depaj sa Juventusom potpiše trogodišnji ugovor.

BONUS VIDEO VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)