JAKO, NA KRUNU! Partizan večeras gost Javora na startu Mocart Superlige

M. B.

09. 07. 2022. u 12:10

NIKAD kraća pauza donela je, utisak je, nikad više promena unutar igračkog kadra i stručnog štaba Partizana.

ЈАКО, НА КРУНУ! Партизан вечерас гост Јавора на старту Моцарт Суперлиге

FOTO: FK Partizan

I pored toga, novi šef struke Ilija Stolica uverava da će crno-beli biti na potrebnom nivou večeras (20.00, Arena 1 premijum) protiv Javora u Ivanjici.


- Početak je pred nama, uradili smo dosta dobrih stvari, bile su ovo nikad kraće pripreme, svakom treneru fali vremena za uigravanje, napravili smo reset, došlo je dosta novih igrača, većina se uklopila dobro, ali pred nama je prvenstvo u kom imamo najveće moguće ambicije, kao i svaki put.

Poslednjih dana je bilo raznih izjava vezano za šampionsku trku, Stolici je najviše zasmetala ona koja je stigla od Milorada Kosanovića da će Zvezda sigurno biti šampion.

- Ne slažem se sa tim, bio bi apsurd složiti se sa takvim rečima. Naravno da svako ima pravo na svoj stav. Kosanovića poštujem, jako je britak u izjavama, ali bih voleo da bude dosledan i da objasni zašto tako razmišlja. Nije dobro da se tako razmišlja, verujem da ima razloge za to, ali ne bi bilo dobro da se tako razmišlja. Naše prvenstvo treba da bude takmičarsko, i da bude neizvesno, i da iz toga proizađu bolji rezultati. Mi smo ovde da se bavimo sobom, da gledamo samo sebe, da se borimo u svakom trenutku za regularnost, jer je to osnovna stvar. To ne bi ni trebalo da se pominje, jer je normalno, ali dugo sam u fudbalu, moram biti obazriv prema stvarima koje su se ovde unormalile - podvukao je Stolica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)