ZIDAN IDE U TURSKU: Čuveni Francuz "dobija" novu kosu?

G. Č.

06. 07. 2022. u 18:52

ČUVENI "ćelavac" Zinedin Zidan uskoro bi ponovo mogao da dobije kosu!

ЗИДАН ИДЕ У ТУРСКУ: Чувени Француз добија нову косу?

FOTO: AP

Od stalnog dopisnika iz Pariza

Poznati fudbaler i trofejni trener imao je bujnu frizuru tokom igračke karijere, a onda je naglo oćelavio, posle čega se obrijao do glave i kao takav, tokom trenerske karijere, postao poznat širom sveta. Bio je, čak, i maneken, dame su ga u anketama često proglašavale poželjnim predstavnikom suprotnog pola.


Ali, izgleda da je Zidanu dojadila "bilijarska kugla", pa je odlučio da "povrati" kosu. Dobro obavešteni izvori ističu da je popularni Zizu nedavno dve nedelje proveo u Turskoj gde se, navodno, podvrgao transplantaciji vlasi. Intervencija je, kažu, izvršena u jednoj poznatoj klinici u Instanbulu u strogoj tajnosti.

Da li je to zaista učinio, saznaće se uskoro, čim se prvi put bude pojavio u javnosti. A što se tiče trenerske karijere, zasad, ostaje njegova želja da sedne na klupu francuske fudbalske reprezentacije, koju trenutno uspešno zauzima njegov bivši kolega iz reprezentacije Didije Dešam, pošto je namera pariskih "svetaca" da ga angažuje ostala neostvarena, jer je za novog stratega PSŽ upravo izabran Kristof Galtije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)