ZVEZDA PREDSTAVILA DRUGO POJAČANJE! Bukari zadužio crveno-beli dres: Želim da navijači uživaju u mojim igrama (FOTO)

Novosti online

21. 06. 2022. u 15:25

CRVENA zvezda je predstavila drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku. U pitanju je Osman Bukari koji je na "Marakanu" stigao iz Genta.

ЗВЕЗДА ПРЕДСТАВИЛА ДРУГО ПОЈАЧАЊЕ! Букари задужио црвено-бели дрес: Желим да навијачи уживају у мојим играма (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaler iz Gane je zadužio crveno-beli dres sa brojem 19 i od njega u klubu očekuju mnogo s obzirom na to da je plaćen 2.000.000 evra.

- Prvi utisci su sjajni. Drago mi je što sam ovde. Mogu da igram na obe krilne pozicije, kao i iza napadača. Mogu da budem podrška napadaču. Znam da ćemo igrati protiv zatvorenih rivala, ali verujem da sam sposoban da se nosim sa tim izazovom - rekao je Bukari na početku obraćanja na konferenciji za medije.

Ovaj 23-godišnjak je već igrao na "Marakani" kada je Gent poražen od Crvene zvezde u Ligi Evrope 2020. godine. On je tada bio jedan od najboljih pojedinaca belgijskog kluba.

- Sećam se nekih akcija sa te utakmice. Znam da je Zvezda trijumfovala u dva meča, sećam se i nekih igrača koji su sjajni. Kada bilo koji igrač dođe u klub, želi da pravi uspehe i osvaja trofeje. Ja bih pre svega sebi poželeo mnogo sreće. Želim da navijači uživaju u mojim partijama, kao i ja u njihovom navijanju.

Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Nantu, a svestan je da se od njega očekuje da pomogne ekipi da se domogne grupne faze Lige šampiona.

- Nisam imao odličnu sezonu u Nantu, ali je sve to izgledalo dobro. Sakupio sam veliki broj utakmica, iako nisam bio često u startnoj postavi. Znam da su očekivanja velika, ali ja se ne opterećujem. Volim da uživam u igri.

Nije imao priliku da se u reprezentaciji Gane upozna sa srpskim stručnjakom Milovanom Rajevcem, ali mnogo toga lepog o Zvezdi mu je pričao Ričmond Boaći.

- On mi je približio klub. Mnogo mi je pričao o navijačima, kao i istoriji Crvene zvezde - zaključio je Bukari.

Reči hvale za novog fudbalera crveno-belih imao je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

- Bukari je profil igrača kakvog do sada nismo imali. On je pravo krilo, sa driblingom i brzinom. Verujem da će se brzo uklopiti u zahteve Dejana Stankovića i očekujem da sa njim budemo jači nego što smo bili. Pored njega doveli smo i Kangvu. Verujemo da će obojica imati uticaj na našu igru, i da ćemo sa njima napraviti dodatni iskorak - istakao je Mrkela.

Podsetimo, juče je Crvena zvezda promovisala Kingsa Kangvu koji je stigao u redove šampiona Srbije iz Arsenala iz Tule.

BONUS VIDEO: NI MESI NI RONALDO: Pogledajte listu najboljih strelaca u istoriji Mundijala

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati