SASTAVI: PIKSI PROMEŠAO KARTE! Srbija u prilično izmenjenom sastavu protiv Slovenije (FOTO)

O. M.

05. 06. 2022. u 19:27

FUDBALSKA reprezentacija Srbije igra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" utakmicu drugog kola 4. grupe B divizije UEFA Lige nacija. Nakon poraza u prvom kolu od Norveške, selektor Dragan Stojković odlučio se da prilično izmeni startnih 11.

САСТАВИ: ПИКСИ ПРОМЕШАО КАРТЕ! Србија у прилично измењеном саставу против Словеније (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Možda i najveća promena je što će društvo Aleksandru Mitroviću u špicu praviti još jedan napadač, ali to neće biti Luka Jović nego Đorđe Jovanović iz Makabija.

Osim Mitrogola, iz sastava koji sesuprotstavio Norveškoj ostali su samo Sergej Milinković-Savić i Nikola Milenković.

Dragan Stojković se opredelio za ovaj sastav:

Rajković - Milenković, Mašović, Mitrović - Živković, Maksimović, Ilić, Ristić - Milinković-Savić - Jovanović, Mitrović.

- Uradili smo analizu svega što se dešavalo na utakmici sa Norveškom, bilo je tu dobrih i loših stvari. Bez obzira na negativan rezultat moramo da budemo pozitivni i dobro raspoloženi. Razvoj situacije u drugom poluvremenu je model kako bi trebalo da igramo u narednim mečevima. Radili smo ova dva dana na taktičkim varijantama koje imaju za cilj da unaprede našu igru. Rekao sam posle poraza od Norveške da ne tražim alibi, ali žao mi je igrača koji su izloženi velikim naporima u vrlo delikatnom delu sezonu - rekao je uoči utakmice selektor Stojković.

Utakmicu možete pratiti na portalu "Novosti" u tekstualnom prenosu, ukoliko niste u prilici da gledate direktan televizijski prenos na jednoj od dve stanice koje ga realizuju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda