LAPORTA O TRANSFERU MBAPEA U BARSU: Cifre koje je tražio nisu realne

Novosti online

17. 05. 2022. u 22:44

KILIJAN Mbape karijeru će gotovo sigurno nastaviti u Španiji, ali postojala je i opcija da umesto u Madrid ode u Barselonu.

ЛАПОРТА О ТРАНСФЕРУ МБАПЕА У БАРСУ: Цифре које је тражио нису реалне

FOTO: Tanjug

Madridski mediji već danima pišu da je njegov transfer u Real Madrid praktično završena stvar, a večeras je zanimljiv intervju dao i Đoan Laporta, predsednik Barse, koji se dotakao Mbapeovog odlaska iz Pariza.

- Da li smo mi želeli Mbapea u Barsi? On je zahtevao platu od 50 miliona evra. I ne bruto, već neto, sa porezima u Španiji, to je previše. On je odličan fudbaler, ali te cifre nisu realne-, rekao je Laporta.

Ukoliko su navodi predsednika Barselone tačni Mbape će oboriti rekord po zaradi, toliko nije zarađivao ni sam Leo Mesi, a ni Kristijano Ronalrdo u Realu.

Laporta je odbio da govori o potencijalnom dolasku Roberta Levandovskog, niti bilo kakvim odlazećim transferima, ali u Kataloniji tvrde da će u narednih 10 dana biti mnogo zanimljivih vesti.

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života