ŠOK-MEČ U ENGLESKOJ: Šampionska trka u Premijer ligi rešena posle meča Liverpul - Totenhem? (VIDEO)

Novosti online

07. 05. 2022. u 22:40

PREMIJER liga je donela novu porciju uzbuđenja ljubiteljima fudbala, a posle utakmice Liverpul - Totenhem izgleda se nazire ko bi ove godine mogao da podigne šampionski pehar.

ШОК-МЕЧ У ЕНГЛЕСКОЈ: Шампионска трка у Премијер лиги решена после меча Ливерпул - Тотенхем? (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, na "Enfildu" je subotnji derbi završen bez pobednika, 1:1, posle čega je Liverpul uspeo da se izjednači po bodovima sa vodećim Mančester sitijem, ali "građani" su odigrali meč manje.

Do kraja prvenstva, Crveni će u prvenstvu odigrati još tri utakmice, na gostovanjima Aston Vili i Sautemptonu, pa kod kuće sa Vulverhemptonu (čeka ekipu Jirgena Klopa pre toga i finale FA kupa protiv Čelsija, a po završetku šampionata i evro-finale sa Realom), dok Siti treba da se sastane kod kuće sa Njukaslom, u gostima sa Vulverhemptonom i Vest Hemom, te u Mančesteru protiv Aston Vile.

Raspored, a i bodovna situacija, favorizuju "građane", a imaće za čime "redsi" da žale, jer su čak 22 puta šutirali ka golu Totenhema, a na kraju samo izvukli bod.

"Pevci" su poveli u 56. minutu golom Sona iz peterca, na asistenciju Tijaga, a Diaz je u 74. doneo izjednačenje uz jedan srećan odbitak. Na kraju, gosti svakako mogu biti zadovoljniji jer su i dalje u igri za četvrtu poziciju, poslednju koja vodi u Ligu šampiona (bod im beži Arsenal), dok Liverpul zavisi od rezultata Mančester sitija u šampionskoj trci.


Bonus video: Neobična soba na Mundijalskom stadionu u Kataru
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)