"STARA DAMA" EKSPRESNO NAŠLA ZAMENU ZA DIBALU! Fudbaler Čelsija na meti Juventusa

Novosti online

04. 05. 2022. u 19:40

PAULO Dibala od 30. juna neće biti pod ugovorom sa Juventusom i gotovo sigurno neće biti stanovnik Torina sledeće sezone, ali crno-beli su već pronašli zamenu u Londonu.

СТАРА ДАМА ЕКСПРЕСНО НАШЛА ЗАМЕНУ ЗА ДИБАЛУ! Фудбалер Челсија на мети Јувентуса

FOTO: EPA

Kako prenosi italijanska "Gazeta delo Sport" Argentinac će na kraju sezone napustiti Juve, ali će ostati u Italiji. Prema njihovim saznanjima krilni napadač je već doneo odluku i trebalo bi da potpiše četvorogodišnji ugovor sa Interom. Zbog kreativnog načina igre, tehnike, talenta i golgeterskog učinka, dobio je nadimak "La Hoja" što u prevodu sa španskog zanči dragulj.

Juventus je još ranije bio zagrejan za Kristijana Pulišića, a nakon svih dešavanja u Čelsiju u poslednje vreme i pomenutog Dibalinog odlaska, transfer Amerikanca hrvatskog porekla u redove kluba iz Torina postao je sve realniji.

Navodno će veliki deo posla u celoj priči odigrati Veston Mekeni, veliki prijatelj Kristijana Pulišića sa kojim zajedno deli svlačionicu u reprezentaciji SAD-a.

Mekeni bi mogao biti ključan faktor u pregovorima, pa će "stara dama" igrati na kartu njihovog prijateljstva kako bi vezistu privoleli da dođe u Torino.


Pogledajte golove Amerikanca za Plavce u Ligi Šampiona:

Pored Pulišića potajno se spominje i ime Anhela di Marije, ali ipak to je sada dalja opcija za Juventus.

BONUS VIDEO: NAJGRUBLjE LIGE NA SVETU: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVALJALA SIRA! Ćerka Luisa Enrikea prešla sa jednog na drugog reprezentativca Španije