KOSTIĆ NACILJAO FINALE: Revanš mečevi Lige Evrope i Lige Konferencija

S. R.

04. 05. 2022. u 19:25

JOŠ samo 90 minuta, ili možda malo više, dele Filipa Kostića od bitke za trofej Lige Evrope, 18. maja na "Sančez Pishuanu" u Sevilji.

КОСТИЋ НАЦИЉАО ФИНАЛЕ: Реванш мечеви Лиге Европе и Лиге Конференција

FOTO: AP

Ajntraht, čija je glavna uzdanica srpski reprezentativac, ulazi u večerašnji (21.00) revaš-meč polufinala drugorangiranog takmičenja na Starom kontinentu sa Vest Hemom na svom stadionu, sa prednošću od 2:1.

- Stekli smo dosta samopouzdanja pobedama u prethodnim mečevima u Evropi, dodatni vetar u leđa će nam biti 50.000 naših navijača i idemo na pobedu. Naša strategija će biti da napadnemo protivnika, zato će nam biti potrebno još bolje izdanje nego u prvom meču, kako bismo otišli u finale. Imamo utisak da svi u Nemačkoj navijaju za nas - istakao je trener Ajntrahta Oliver Glazner.

Istovremeno, u trećerangiranom evropskom takmičenju, Ligi konferencija, takođe su na programu revanš-mečevi. Partizanov "dželat" Fejenord brani prednost (3:2) koju je stekao u prvom meču polufinala protiv Marselja, dok Roma, portugalskog stručnjaka Žozea Murinja, i Lester imaju podjednake šanse (1:1) da se nađu u finalu, koje je na programu 25. maja u Tirani. 

BONUS VIDEO - Aleksandar Stanojević o odličnoj igri Partizana protiv Napretka


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna