A MISLILI STE DA IGRA LOŠE? Kristijano Ronaldo obara rekorde i kada deluje da ima lošu sezonu

Novosti online

03. 05. 2022. u 20:51

Čitavim tokom sezone svetski mediji utrkuju se ko će uputiti više kritika na račun Mančester junajteda i njegovog asa Kristijana Ronalda. Portugalac je viđen kao bleda senka igrača koji je bio svetska klasa. Još jednom ovaj rođeni pobednik našao je motivaciju uprkos lošoj sezoni svog tima, da podigne formu i "zapuši usta" kritičarima, ali i učini učini ono što mu je oduvek bio "fetiš", obori još koji fudbalski rekord.

А МИСЛИЛИ СТЕ ДА ИГРА ЛОШЕ? Кристијано Роналдо обара рекорде и када делује да има лошу сезону

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Ronaldo je uspeo da se izjednači na listi strelaca, po broju golova sa 37 ili više godina. On je u pobedi svog tima od 3:0 protiv Brentforda postigao 18. pogodak u Premijer ligi ove sezone i izjednačio sa sa legendom Vulverhemptona Džonom Henkoksom.

Jedan manje je postigao nekad slavni reprezentativac Gordog Albiona i napadač Prestona Tom Fini.

Kristijano Ronaldo dva kola pre kraja ima šansu da na gostovanjima Brajtonu i Kristal Palasu taj rekord popravi i bude usamljen na večitoj listi engleskih golgetera sa "37 +" godina.

Napadač Mančestera sada je i na čelu liste strelaca Premijer lige, kada bi se računali golovi koji su postignuti na domaćem terenu. 

Sedmica "đavola" 14 puta je tresla mrežu protivnika na "teatru snova". Pomenuti gol koji je u ponedeljak veče postigao protiv Brentfordom stavio ga je ispred Son Heung Mina i Mohameda Salaha u konkurenciji golova kod kuće.

Dobre partije promenile su ceo medijski narativ koji okružuje Kristijana Ronalda, pa se sada nagađa da će se Portugalac potencijalno naći u planovima Erika Ten Haga, iako je već viđen sa koferima, na putu ka novoj destinaciji u svojoj bogatoj karijeri

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi..

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)