POKETINO NAPUŠTA PSŽ: Argentinac odlazi na kraju sezone, poznato ko bi mogao da ga nasledi

Novosti online

24. 04. 2022. u 20:46

PSŽ je osvojio 10. jubilarnu titulu, ali u klubu se niko preterano ne raduje zbog toga, pošto je još jedna sezona u Ligi šampiona bila neuspešna.

ПОКЕТИНО НАПУШТА ПСЖ: Аргентинац одлази на крају сезоне, познато ко би могао да га наследи

EPA-EFE/YOAN VALAT

Sa velikim ambicijama su u elitno takmičenje ušli "sveci". Iz Barselone je doveden Lionel Mesi, ali ni to nije dalo rezultat, pa će ekipa sa "Parka Prinčeva" u narednu sezonu ući sa novim trenerom.

Kako javlja ugledni "Le Parizijen" uprava kluba i Maurisio Poketino su obavili razgovor, a argentinski stručnjak je izrazio želju da više ne bude strateg ekipe.

Vlasnici se nisu preterano trudili da ga ubede da promeni odluku. Njemu se zamera nekoliko stvari.

Prva je naravno eliminacija iz elitnog takmičenja od Real Madrida, iako je PSŽ praktično imao obezbeđen prolaz u narednu fazu.

Poketinu se zamera i to što nije uspeo da napravi dobru atmosferu u svlačionici. Očigledno da je veliki broj zvezda u timu bio preveliki zalogaj za bivšeg trenera Totenhema.

Rivalstvo se vodi između  golmana Đanluiđija Donarume i Kejlora Navasa. Pitanje je šta će biti sa Mbapeom. Mesi se nije uklopio kako se očekivalo... Sve su to veliki problemi koje Poketino nije uspeo da reši. Otuda je ideja čelnika kluba da probaju sa čvršćim autoritetom kao što je Antonio Konte.

Ipak, problem predstavlja to što on ima još godinu dana ugovora sa Totenhemom i pitanje je koliko je realno da stigne na "Park Prinčeva".

No, bilo kako bilo ostaje da se vidi šta će biti od svega i ko će od naredne sezone sedeti na klupi PSŽ-a.

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri